طرز تهیه سالاد کینوا ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد کینوا
سالاد کینوا یکی از بهترین و زیباترین و خوشمزه ترین سالادهای ایرانی است که کمتر دیده شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کینوا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کینوا | ۲ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
خیار | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای رنگی | ۱ عدد |
ذرت پخته | نصف پیمانه |
آب لیمو تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
جعفری | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد کینوا
مرحله اول
برای تهیه سالاد کینوا اولین کار این است که کینوا را خوب بشویید.به طور طبیعی روی دانه های کینوا موادی هستند که اگر شسته نشوند باعث این می شوند که کینوا تلخ شود و مزه سالاد شما خراب شود.
مرحله دوم
بهترین راه برای شستن کینوا این است که کینوا را در آبکش بریزید و خوب بشویید.سپس با آب در قابلمه بریزید و زمان دهید تا یک ربع تا بیست دقیقه جوش بخورد و آب آن کشیده شود.
مرحله سوم
در این مرحله باید گوجه فرنگی را خوب شسته و خشک کنید ، سپس باید آن را به صورت حلقه ای خرد کنید.سپس نوبت خیار می شود که شسته شود و ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
در این مرحله باید فلفل دلمه را شسته و تمیز کنید و سپس ریز خرد کنید و کنار بگذارید و بعد از ان جعفری را شسته و خشک کنید و سپس ساطوری خرد کنید و در ظرفی جداگانه بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله باید کینوا را که پخته اید را با با نمک و فلفل مخلوط کنید و سپس سبزیجات خرد شده و ذرت را هم به آن اضافه کنید و مواد سالاد را خوب به هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند
مرحله ششم
حالا باید روغن زیتون را اضافه کنید و بعد از آن نوبت چاشنی سالاد یعنی اب لیمو ترش است و اجازه دهید کمی مواد سالاد به خورد هم بروند که می توانید نیم ساعت در یخچال قرار دهید و نوش جان کنید.
- منبع : banooo_food