طرز تهیه سالاد چغندر خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد چغندر
سالاد چغندر یکی از سالاد های خوشمزه و بی نظیر به خصوص در فصل زمستان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد چغندر در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
چغندر | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیازچه | ۵۰ گرم |
خیارشور | ۳ عدد |
مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سالاد چغندر
مرحله اول
برای تهیه سالاد چغندر ابتدا باید چغندر ها را بشویید و در یک قابلمه بریزید و یک و نیم پیمانه آب هم به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا چغندر آرام آرام پخته شود.
مرحله دوم
در این مرحله باید تخم مرغ ها را آبپز کنید.به این صورت که تخم مرغ را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب روی آن بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آرام آرام پخته شود.
مرحله سوم
در این مرحله چغندر ها را که کمی خنک شده اند را روی تخته به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.خیار شور را هم به همین روش باید نگینی خرد کنید و کنار بگذارید تا به وقتش به سالاد اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله تخم مرغ هایی را که در مرحله دوم آبپز کرده بودید را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید و سپس به سراغ پیازچه رفته و آن را ساطوری خرد کنید و کنار بگذارید تا در تهیه سالاد از آن استفاده کنید.
مرحله پنجم
یک کاسه بزرگ بردارید و تمام مواد خرد شده در مراحل قبل را درون آن بریزید و سس مایونز را نیز به سالاد اضافه کنید.مواد سالاد را به هم بزنید تا تمام جاهای سالاد سس مالی شود.
مرحله ششم
سالاد شما تقریبا آماده است و می توانید برای نیم ساعت سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید.سپس می توانید با چند برگ جعفری و نخود فرنگی و پیازچه ساطوری شده خیلی خوب تزیین نمایید.
- منبع : leila_vegan_cookery __