طرز تهیه سالاد ترشی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد ترشی
سالاد ترشی یکی از سالاد های خیلی خوشمزه است که مورد استقبال طرفداران ترشی قرار گرفته است و معمولا در فصول سرد سال تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ترشی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل کلم | ۱ کیلوگرم |
هویج | ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۲۰۰ گرم |
کرفس | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۲ بوته |
سبزی معطر | ۵۰۰ گرم |
فلفل | ۳ عدد |
سرکه | ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد ترشی
مرحله اول
برای تهیه سالاد ترشی در قدم اول باید هویج و فلفل دلمه ای و کرفس و سیر را شسته و به اندازه ای که مد نظرتان است خرد کتید و در صافی بریزید یا روی پارچه قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله دوم
در این مرحله یاید سبزی ها را پاک کرده و بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن گرفته شود و وقتی که خشک شد باید آن را به اندازه ای مدنظرتان است خرد کنید و یا با ساطور ، ساطوری کنید.
مرحله سوم
گوجه ها را بشویید و خشک کنید و خرد کنید و با نمک در قابلمه بریزید تا پخته شوند و بعد از پختن از ضافی رد کنید تا پوست و اضافات آن گرفته شود و آب گوجه فرنگی صاف شده حاصل شود.
مرحله چهارم
در این مرحله باید صبر کنید تا آب گوجه فرنگی کاملا سرد شود که این کار نیازمند نیم ساعت زمان است و بعد از این زمان باید نصف پیمانه سرکه به آب گوجه فرنگی اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله پنجم
در این مرحله یاید کلم را به همراه سایر مواد که از قبل تهیه کرده اید و خشک شده اند را در ظرف بزرگی بریزید و در مرحله بعد آب گوجه فرنگی و سرکه را به قابلمه اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله ششم
در این مرحله باید سبزی های معطر و فلفل را اضافه کنید و نمک سالاد را تنظیم کنید و اجازه دهید یک ساعت مواد در هم بمانند و بعد از آن در ظرف های کوچکتر بریزید و با غذا نوش جان کنید.
- منبع : torshe_morabba_baran__