طرز تهیه کتلت پنیری با سیب زمینی و پنیر پیتزا خوشمزه

طرز تهیه کتلت پنیری با سیب زمینی و پنیر پیتزا خوشمزه

طرز تهیه کتلت پنیری کتلت پنیری یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین کتلت هاست که می تواند پایه ثابت مهمانی های شما …

طرز تهیه ران مرغ دورغین غذای خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ران مرغ دورغین غذای خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ران مرغ دورغین ران مرغ دورغین یک غذای خاص و مجلسی با یک اسم بامزه است که وقتی دستور آشپزی را …

طرز تهیه سالاد حبوبات خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد حبوبات خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد حبوبات سالاد حبوبات یکی از سالادهای بسیار خوشمزه و زیبا است که مخصوص مهمانی ها و مجالس می باشد، برای مشاهده …

طرز تهیه چیکن استراگانوف رستورانی

طرز تهیه چیکن استراگانف رستورانی طرز تهیه چیکن استراگانف برای ۲۰ نفر طرز تهیه چیکن استروگانف رزا منتظمی طرز تهیه چیکن استراگانف برای 4 نفر طرز تهیه چیکن استراگانف با سس مایونز طرز تهیه چیکن استراگانف با پاستا طرز تهیه چیکن استراگانف نی نی سایت طرز تهیه چیکن استراگانف فرانسوی

چیکن استراگانوف از غذاهای بسیار معروف و پر طرفدار کشور روسیه است که البته با کمی دستکاری به شکل امروزی در آمده است. این غذا که در اصل بیف استراگانوف نام دارد با گوشت گاو تهیه می شود، ولی در این ورژن همانطور که از نامش مشخص است با گوشت مرغ تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن استراگانوف رستورانی در ادامه با مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
فیله مرغ۴ عدد
قارچ۴ عدد بزرگ
پیاز۱ عدد متوسط
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
پنیر پامزان۲ قاشق غذاخوری
شیر½ لیوان
آرد سفید½ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۲ عدد متوسط
زردچوبه و کاریهر کدام ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه چیکن استراگانوف

مرحله اول

برای تهیه چیکن استراگانوف خوشمزه به روش رستورانی ابتدا پیاز را پوست گرفته و می شوییم، سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه فیله های مرغ را می شوییم، سپس به صورت نوارهای نازک و یکدست خرد کرده و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

برای اینکه غذا در پایان ظاهر جذاب تری داشته باشد، سعی کنید فیله های مرغ را به صورت یک شکل و یک اندازه خرد کنید. در ادامه قارچ ها را به خوبی می شوییم یا اینکه پوست رویی قارچ ها را با چاقو به طور کامل جدا می کنیم و با دستمال نم دار تمیز می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به تابه می افزاییم. حالا قارچ های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب بیندازند. در ادامه آب لیمو ترش را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا قارچ ها را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. حتما در هنگام سرخ کردن قارچ ها، آب لیمو اضافه کنید تا رنگ قارچ ها سیاه نشود. پس از اینکه قارچ ها به خوبی سرخ شدند، آنها درون یک بشقاب می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله در همان تابه ای که قارچ ها را سرخ کردیم، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم، سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت متوسط چند دقیقه تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله ششم

حالا زردچوبه و پودر کاری را به پیاز اضافه می کنیم و در حد یک تا دو دقیقه دیگر تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند. در این مرحله گوشت مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به صورت مداوم تفت می دهیم تا به طور کامل بپزد و کمی سرخ شود.

مرحله هفتم

به این نکته توجه داشته باشید که به هیچ وجه برای پخت مرغ نباید به تابه آب اضافه کنید، چون روی طعم غذا تاثیر منفی می گذارد. به دلیل اینکه تکه های مرغ را به صورت نازک خرد کرده ایم، خیلی سریع می پزند و نیاز به اضافه کردن آب نیست.

مرحله هشتم

پس از اینکه تکه های گوشت مرغ سرخ شدند، قارچ تفت داده شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا مواد را در کنار تابه جمع می کنیم و آرد سفید را در سمت دیگر تابه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

آرد را کمی تفت می دهیم تا طعم خامی آن گرفته شود، سپس شیر را به تابه اضافه می کنیم و کمی زمان می دهیم تا شیر به خوبی داغ شود. حالا باید مواد را به صورت مداوم هم بزنیم تا سس چیکن استراگانوف غلیظ شود.

مرحله دهم

در این مرحله در صورت تمایل نصف قاشق چایخوری سس خردل به تابه اضافه می کنیم. اضافه کردن سس خردل باعث می شود غذا رنگ بهتری داشته باشد. پس از اینکه شیر کمی غلیظ شد، خامه و پنیر پارمزان را اضافه می کنیم.

مرحله یازدهم

حالا مواد را با سرعت ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. اضافه کردن پنیر پارمزان اختیاری است و در صورت تمایل می توانید آنرا حذف کنید. البته اضافه کردن آن به خوشمزه تر شدن غذا کمک می کند.

مرحله دوازدهم

برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده روی چیکن استروگانف، ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس با رشته کن یا رنده درشت به صورت یکدست برش می زنیم و درون آب سرد می ریزیم تا نشاسته روی سیب زمینی ها از بین برود.

مرحله سیزدهم

حتما سیب زمینی خرد شده را با آب سرد بشویید، چون اگر این را انجام ندهید، زمان سرخ کردن سیب زمینی ها به هم می چسبند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و حدود ۱ فنجان روغن مخصوص سرخ کردنی اضافه می کنیم.

مرحله چهاردهم

توجه داشته باشید که نسبت به تابه ای که برای سرخ کردن سیب زمینی ها انتخاب می کنیم، باید به حدی روغن اضافه کنیم که سیب زمینی ها درون روغن شناور باشند، پس بهتر است ظرف کوچکتر باشد تا روغن کمتری بریزیم.

مرحله پانزدهم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیب زمینی ها را درون آن می ریزیم و سرخ می کنیم. در پایان چیکن استراگانف را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و روی آن را با سیب زمینی های سرخ شده به سلیقه خود تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 20 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.