طرز تهیه آش سماق خوشمزه و مجلسی اصل ارومیه

طرز تهیه آش سماق خوشمزه و مجلسی اصل ارومیه

طرز تهیه آش سماق یکی از آش های خوشمزه و سنتی ایران آش سماق است که در شهرهای مختلف با دستور خاصی پخته می …

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه رولت گوشت رولت گوشت یک غذای مجلسی و شیک برای پذیرایی در مهمانی هاست که بسیار لذیذ و خوشمزه است و …

طرز تهیه آش دوغ سرعین با طعم بی نظیر و خوشمزه در منزل

طرز تهیه آش دوغ سرعین با طعم بی نظیر و خوشمزه در منزل

طرز تهیه آش دوغ سرعین آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و قدیمی ایرانی است که مانند آش رشته و آش …

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با گندم طرز تهیه لوبیا چیتی کنسروی راز خوشمزه شدن خوراک لوبیا طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه طرز تهیه خوراک لوبیا بدون قارچ طرز تهیه خوراک لوبیا دونفره طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با مرغ

لوبیا چیتی یکی از انواع حبوبات است که بسیار پر خاصیت بوده و برای سلامت بدن مفید است. حبوبات سرشار از پروتئین هستند و می تواند برای کسانی که رژیم گیاه خواری دارند جایگزین گوشت شود. خوراک لوبیا از دیرباز مورد علاقه افراد زیادی بوده است. همچنین به صورت کنسروی موجود است. اما کنسرو لوبیا دارای افزودنی و نگه دارنده هایی است که برای سلامتی مضر است. بنابراین پیشنهاد می شود که خوراک لوبیا بنابر طبع و ذائقه افراد پخته شود. زمان پخت طولانی ندارد و می توان با کمترین زحمت آن را تهیه و سرو نمود. در این دستور، لوبیا چیتی به همراه سبزیجات پخته می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی در ادامه با سایت اموزشی مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتی۲ پیمانه
سیب زمینی درشت خرد شده۱ عدد
هویج درشت خرد شده۱ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
پودر سیر و ادویه کاری و پاپریکابه میزان لازم
سیر۳ حبه

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه با سیب زمینی در ابتدای کار، لوبیا چیتی را شسته و حدود ۵ تا ۱۰ ساعت در آب خیس می کنیم. در این مدت چند مرتبه آب آن را عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود.

مرحله دوم

پیاز را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. سیر را ریز خرد کرده و به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله سوم

ادویه ها را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر و بوی آن خارج شود. رب گوجه را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. هویج هم شسته و خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم. حالا لوبیا ها را آبکش کرده و به مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری آب گرم هم به لوبیا ها اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت تا یک ساعت بپزد و خوراک جا بیفتد و سیب زمینی و هویج پخته شود. بهتر است از آب داغ استفاده کنیم تا روی طعم خوراک تاثیر منفی نگذارد.

مرحله ششم

فقط باید در اضافه کردن آب دقت کرد که زیاد اضافه نکنیم وگرنه خوراک لعاب کافی را ندارد. سپس در ظرف مناسب می ریزیم و با جعفری خرد شده تزیین می کنیم. و کنار لیمو تازه و نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 18 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.