طرز تهیه آش سیرابی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش سیرابی

طرز تهیه آش سیرابی طرز تهیه آش سیرابی با بلغور گندم طرز تهیه سیرابی با جو پرک طرز تهیه آش سیرابی با ترخینه طرز تهیه آش سیرابی یزدی طرز تهیه سیرابی با گندم طرز تهیه آش سیرابی با برنج طرز تهیه آش سیرابی با کشک آش شکمبه یزدی

آش ها از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند در میان آن ها آش سیرابی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین هاست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش سیرابی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیرابی۱ دست کوچک
نخود۱ پیمانه
لوبیا چیتی۱ پیمانه
جو پوست کنده۲ پیمانه
عدس۱ پیمانه
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
کشک۱ پیمانه
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
چوب دارچین۱ تیکه
پیاز داغبه مقدار لازم
نمک، زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه آش سیرابی

مرحله اول

برای تهیه آش سیرابی باید یک شب قبل حبوبات را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود.سیرابی را به دقت بشویید و پاک کنید و به ابعاد کوچک خرد کنید.

مرحله دوم

یک قابلمه بردارید و درون آن آب بریزید و سیرابی و یک عدد پیاز و دو حبه سیر و چوب دارچین را درون آن بیندازید.با این کار اجاز می دهید که سیرابی خوب پخته شود و طعم خوبی به خود بگیرد.

مرحله سوم

برای پختن سیرابی باید بین ۴ الی ۵ ساعت به ان زمان دهید تا روی حرارت ملایم بپزد.نخود و لوبیا را در یک قابلمه پخته و عدس و جو را در قابلمه ای دیگر جداگانه باید بپزید.

مرحله چهارم

در این مرحله نخود و لوبیا پخته شده را به جو و عدس اضافه کنید ، سپس سیرابی را به آش اضافه کنید.زمان دهید تا آش شما خوب جا بیفتد.در همین حین پیاز دیگر ار خلالی کرده و با زردچوبه و پودر سیر در تابه تفت دهید.

مرحله پنجم

وقتی که پیاز داغ طلایی شد باید نعناع خشک را به آن اضافه کنید.نیمی از ترکیب نعناع داغ و پیاز داغ را به آش اضافه کنید و نیمی دیگر را برای تزیین آش در مرحله آخر نگه دارید.

مرحله ششم

در مرحله اخر باید نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه کرده و زمان دهید تا آش به مدت نیم ساعت خوب جا بیفتد و طعم خوبی به خود بگیرد.اکنون با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 5 دی 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.