طرز تهیه آش سیرابی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش سیرابی
آش ها از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هستند در میان آن ها آش سیرابی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین هاست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش سیرابی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیرابی | ۱ دست کوچک |
نخود | ۱ پیمانه |
لوبیا چیتی | ۱ پیمانه |
جو پوست کنده | ۲ پیمانه |
عدس | ۱ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
کشک | ۱ پیمانه |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
چوب دارچین | ۱ تیکه |
پیاز داغ | به مقدار لازم |
نمک، زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش سیرابی
مرحله اول
برای تهیه آش سیرابی باید یک شب قبل حبوبات را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن از بین برود.سیرابی را به دقت بشویید و پاک کنید و به ابعاد کوچک خرد کنید.
مرحله دوم
یک قابلمه بردارید و درون آن آب بریزید و سیرابی و یک عدد پیاز و دو حبه سیر و چوب دارچین را درون آن بیندازید.با این کار اجاز می دهید که سیرابی خوب پخته شود و طعم خوبی به خود بگیرد.
مرحله سوم
برای پختن سیرابی باید بین ۴ الی ۵ ساعت به ان زمان دهید تا روی حرارت ملایم بپزد.نخود و لوبیا را در یک قابلمه پخته و عدس و جو را در قابلمه ای دیگر جداگانه باید بپزید.
مرحله چهارم
در این مرحله نخود و لوبیا پخته شده را به جو و عدس اضافه کنید ، سپس سیرابی را به آش اضافه کنید.زمان دهید تا آش شما خوب جا بیفتد.در همین حین پیاز دیگر ار خلالی کرده و با زردچوبه و پودر سیر در تابه تفت دهید.
مرحله پنجم
وقتی که پیاز داغ طلایی شد باید نعناع خشک را به آن اضافه کنید.نیمی از ترکیب نعناع داغ و پیاز داغ را به آش اضافه کنید و نیمی دیگر را برای تزیین آش در مرحله آخر نگه دارید.
مرحله ششم
در مرحله اخر باید نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه کرده و زمان دهید تا آش به مدت نیم ساعت خوب جا بیفتد و طعم خوبی به خود بگیرد.اکنون با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.