طرز تهیه آش خوزستانی و ابادانی و خرمشهری خوشمزه و خانگی

طرز تهیه آش خوزستانی

طرز تهیه آش خوزستانی طرز تهیه آش آبادانی طرز تهیه آش خرمشهری آش اهوازی طرز تهیه آش بیرونی طرز تهیه آش عربی فیلم طرز تهیه آش آبادانی آش آبادانی نی نی سایت طرز تهیه اش دوانی

آش خوزستانی یکی از آش های خوشمزه و محلی ایرانی است که متعلق به استان خوزستان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش خوزستانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود پخته۳۰۰ گرم
بلغور گندم۱ کیلو گرم
پیاز۳ عدد متوسط
کشک سابیده غلیظ۵۰۰ گرم
اسفناج۸۰۰ گرم
روغن۳ یا ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز و زردچوبهبه مقدار لازم
نعناع داغبه مقدار لازم

طرز تهیه آش خوزستانی

مرحله اول

برای تهیه آش خوزستانی ابتدا باید یک قابلمه بزرگ برداشته و روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید ، سپس پیازهای خرد شده را درون روغن بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود و رنگ طلایی به خود بگیرد.

مرحله دوم

در این مرحله به پیازهای در حال سرخ شدن کمی زردچوبه بزنید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.یک قابلمه برداشته و حدود ۵ لیتر آب درون آن بریزید و بلغور گندم را اضافه کنید و شعله اجاق را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.

مرحله سوم

وقتی که آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد باید شعله گاز را کم کنید و زمان دهید تا بلغور به مدت دو ساعت حدودا روی همین حرارت بماند و کم کم پخته شود.توجه کنید که اگر بلغور را به هم نزنید ته می گیرد.

مرحله چهارم

اسفناج را شسته و به صورت ساطوری خرد کنید ، سپس همراه با نخودهایی که از قبل پخته اید به قابلمه بلغور اضافه کنید و زمان دهید تا مواد به مدت یک ساعت با حرارات کم کاملا جا بیفتند.

مرحله پنجم

در آخرین مرحله پخت آش خوزستانی باید کشک و نمک و فلفل قرمز روغن را درون قابلمه آش بریزید و مزه کنید و نمک و فلفل را تنظیم کنید.بعد از ریختن این مواد اجازه دهید تا چند قل قابلمه بزند.

مرحله ششم

در آخر آش را مزه کنید و نسبت نمک و فلفل و کشک را تنظیم کنید و بعد از گذشت ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.آش شما اکنون اماده است و می توانید با نعناع داغ میل کنید و نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 18 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.