طرز تهیه خورش نخود فرنگی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه خورش نخود فرنگی
در فصل بهار می توانید نخود فرنگی تازه را برای انواع غذاها استفاده کنید و یا کنسرو و فریز کنید تا در ماه های دیگر سال هم بتوانید از آن استفاده نمایید، نخود فرنگی برای انواع خوراک، خورش و سالاد قابل استفاده است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش نخود فرنگی خوشمزه با گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
سیب زمینی | ۲ عدد |
نخود فرنگی | ۳۰۰ گرم |
زعفران دم کشیده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به اندازه کافی |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش نخود فرنگی
مرحله اول
برای درست کردن خورش نخود فرنگی در ابتدا یکی از پیازهایی که داریم را پوست می گیریم و می شوییم سپس با رنده ریز رنده کرده و آب اضافی آن را می گیریم و به گوشت چرخ کرده می افزاییم سپس نمک را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط گوشتی اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه مواد را با هم کاملا مخلوط می کنیم و برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا گوشت یکدست و انسجام یافته شود سپس به اندازه یک گردو کوچک برداشته و در دست گرد کرده و به اصلاح قلقلی می کنیم.
مرحله سوم
همه گوشت را که قلقلی کردیم تابه را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا گرم شود سپس گوشت ها را در آن سرخ می کنیم به همین ترتیب همه قلقلی ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز دیگری را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه از وسط دو نیم کرده و نگینی خرد می کنیم یک قابلمه روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه روغن در آن تفت می دهیم تا سبک و نرم شود.
مرحله پنجم
در ادامه رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه می کنیم و ادویه ها که شامل فلفل سیاه و زردچوبه بود را به قابلمه افزوده و تفت می دهیم تا رب سرخ شود و خامی آن از بین برود سپس سیر رنده شده را می افزاییم می توانید به جای آن از پودر سیر استفاده نمایید.
مرحله ششم
البته که عطر و بوی خود سیر چیز دیگری است ولی اگر دوست ندارید پودرش را جایگزین کنید یا کلا حذف کنید سیر را کمی تفت می دهیم چون زود می سوزد و دو لیوان آب اضافه می کنیم و دمای اجاق را بالا می بریم تا به جوش برسد.
مرحله هفتم
وقتی آب به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و گوشت های قلقلی را به آرامی به قابلمه اضافه کنید بگذارید برای نیم ساعت بپزد سپس نخود فرنگی را بیافزایید و نمک خورش را اضافه کنید و اجازه دهید خورش بپزد و جا بیافتد.
مرحله هشتم
برای جا افتادن خورش لازم است که آب آن کشیده شود و کم آب شود در این فاصله سیب زمینی ها را خرد کرده و سرخ می کنیم و کنار می گذاریم در انتهای پخت زعفران را اضافه می کنیم تا رنگ خورش زیباتر شود.
مرحله نهم
بعد از پخت در ظرف سرو می کشیم و برای تزیین خورش از سیب زمینی سرخ کرده استفاده می کنیم این خورش خوشمزه را همراه پلو سرو کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.