طرز تهیه خوراک نخود فرنگی مرحله به مرحله با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه خوراک نخود فرنگی
خوراک ها جز غذاهایی هستند که معمولا سریع آماده می شوند و می توانید با پلو یا نان سرو نمایید، از این که برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه خوراک نخود فرنگی مرحله به مرحله با گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
نخود فرنگی | ۱ پیمانه |
سیب زمینی | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
گشنیز | ۲ قاشق غذا خوری |
هویج | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز | به اندازه کافی |
زردچوبه، دارچین، تخم گشنیز | به اندازه کافی |
طرز تهیه خوراک نخود فرنگی
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن خوراک نخود فرنگی، نخود فرنگی ها را پاک کرده و بشویید سپس بخارپز کنید تا نرم شود البته می تواند از نخود فرنگی کنسرو شده هم استفاده نمایید بعد از پخت از قابلمه خارج کرده و در ظرفی بریزید.
مرحله دوم
پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می نماییم در ادامه تابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن ریخته اجازه می دهیم گرم شود سپس پیازها را در تابه ریخته و تفت می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله زردچوبه را به پیاز می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود و رنگ طلایی به خود بگیرد سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و ادویه ها را نیز افزوده و با هم مخلوط می نماییم.
مرحله چهارم
گوشت را به همراه پیاز تفت داده تا سرخ شود و تغییر رنگ پیدا کند در زمانی که گوشت سرخ می شود سیب زمینی را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه نگینی می کنیم خیلی ریز نکنید تا در غذا له نشود.
مرحله پنجم
هویج را هم به همین ترتیب پوست گرفته و مکعبی برش می دهیم و به همراه سیب زمینی به گوشت اضافه می نماییم تا کمی سرخ شوند و در انتها نخود فرنگی را با رب گوجه فرنگی می افزاییم و تفت می دهیم.
مرحله ششم
وقتی همه مواد با هم سرخ شدند نصف یک استکان آب داغ به مواد اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم تا گوشت کاملا بپزد و آب اضافه تبخیر شود و سس غلظت و قوام پیدا کند سپس گشنیز خرد شده را افزوده و اجاق را خاموش می کنیم.
مرحله هفتم
در انتها در ظرف سرو بکشید می توانید در کنار پلو ساده یا نان این خوراک خوشمزه و سریع را سرو نمایید یا این که بعد از این که پلو را در ظرف کشیدید خوراک را مستقیم روی آن ریخته و سرو نمایید. نوش جان.