طرز تهیه آش مراکشی خوشمزه و مخصوص برای افطار
طرز تهیه آش مراکشی
این آش یا سوپ خوشمزه مراکشی یک غذای گرم و عالی برای افطار است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش مراکشی خوشمزه و مخصوص برای افطار در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
عدس | یک دوم فنجان |
گوشت گوسفند | ۲۵۰ گرم |
نخود | ۱ فنجان |
پوره گوجهفرنگی | سه چهارم فنجان |
جعفری خرد شده | ۱ فنجان |
گشنیز خردشده | ۱ فنجان |
ساقه کرفس خردشده | ۱ فنجان |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | یکدوم قاشق چایخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
دارچین | به اندازه کافی |
زعفران | به اندازه کافی |
رشته آش | به اندازه کافی |
لیموترش | یکدوم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
نعنا و پیازداغ | برای تزئین |
طرز تهیه آش مراکشی
مرحله اول
گوشت گوسفند را خرد کرده و بشویید سپس در قابلمه با مقداری آب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید بپزد مقداری که گوشت پخته شد نخود خیس خورده را به همراه ۸ فنجان آب می افزاییم و زمان می دهیم تا پخته شود.
مرحله دوم
در انتهای پخت نخود، عدس را به همراه گشنیز خردشده، جعفری خردشده، پوره گوجهفرنگی، کرفس خردشده، دارچین، زعفران و زنجبیل به آش مراکشی می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم با هم پخته شوند.
مرحله سوم
در این مرحله تابه را به همراه کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود سپس پیاز را پوست گرفته و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و به تابه می افزاییم پیاز را تفت می دهیم تا سبک و نرم شود سپس به آش می افزاییم.
مرحله چهارم
دمای زیر آش را زیاد می کنیم تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم می کنیم تا به آرامی پخته شود در ادامه آرد را در یک فنجان آب حل می کنیم و به قابلمه اضافه می نماییم آش که پخته شد رشته را خرد کرده و به آن می افزاییم.
مرحله پنجم
در انتها نمک و فلفل را افزوده و کمی می گذاریم جا بیافتد سپس در ظرف سرو می کشیم و برای تزیین آش از نعنا داغ و پیاز داغ استفاده می کنیم و با لیمو ترش سرو می کنیم. نوش جان.