طرز تهیه خورش غوره مسما بادمجان با گوشت خوشمزه و خانگی
طرز تهیه خورش غوره مسما
خورش غوره مسما یکی از غذاهای خوشمزه است که معمولا فقط در فصل بهار به دلیل وجود غوره پخته می شود البته می توانید غوره را فریز کنید و در فصل های دیگر سال نیز از این غذای خوشمزه و خاص میل کنید این غذا می تواند گزینه جذابی برای میز پذیرایی شما در مهمانی ها باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش غوره مسما بادمجان با گوشت خوشمزه و خانگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
بادمجان | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
غوره | نصف پیمانه |
گوجه فرنگی | ۳ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ا قاشق غذاخوری |
نمک ، فلفل و زرد چوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش غوره مسما
مرحله اول
برای تهیه خورش غوره مسما ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و در ظرف آب و نمک قرار داده ، این کار باعث می شود که تلخی بادمجان گرفته شود و روغن کمتری موقع سرخ کردن مصرف شود.
مرحله دوم
بعد از گذشت چند ساعت می توانید بادمجان ها را از آب نمک خارج کنید ولی الان نباید استفاده کنید چرا که غذای شما را شور می کند ، پس باید زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
مرحله سوم
در این مرحله تابه را روی اجاق قرار داده و روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا روغن داغ شود ، سپس باید بادمجان ها را با حرارت ملایم کم کم سرخ کرده و در جایی کنار بگذارید تا روغن اضافه هم گرفته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را پوست گرفته و خرد کنید و در روغن باقی مانده بادمجان همراه با زردچوبه سرخ کنید ، سپس گوشت را نیز به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت خورش شما تغییر کند.
مرحله پنجم
گوشت و پیاز را در گوشه ای از تابه قرار دهید و رب را برای یکی دو دقیقه تفت دهید و بعد از آن بادمجان های سرخ شده از قبل را با گوجه فرنگی سرخ کرده و دو لیوان آب و نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد.
مرحله ششم
در یک ربع آخر پخت خورش باید غوره ها را نیز اضافه کنید و وقتی که احساس کردید که خورش شما جا افتاده است از آن بچشید و بعد از آن از روی حرارت بردارید.حالا خورش شما آماده است و می توانید با برنج سرو کنید.
- منبع : gilmahfood