طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قرمز خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قرمز خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش فسنجان  خورش فسنجان یکی از خورش های خوشمزه و محبوب ایرانی است که به صورت ترش و شیرین و ملس پخته …

طرز تهیه کوکو تره فرنگی خانگی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو تره فرنگی خانگی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو تره فرنگی کوکو تره فرنگی یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست که به کسانی که دنبال کوکوهای جدید می گردند توصیه …

طرز تهیه بورک گوشت حلزونی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه بورک گوشت حلزونی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه بورک گوشت حلزونی یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای بورک است این بورک با گوشت درست می شود و ظاهر بسیار …

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه

خورش پیچاق قیمه یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که متعلق به استان اردبیل است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش پیچاق قیمه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
خلال بادام۱ لیوان
کره۵۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، دارچینبه مقدار لازم
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه

مرحله اول

برای تهیه خورش پیچاق قیمه ابتدا باید گوشت را به تکه های خورشتی خرد کنید.سپس تابه ای را روی اجاق قرار دهید و کره را درون آن بریزید و صبر کنید تا کره کاملا داغ شود.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و در تابه بریزید و زردچوبه و فلفل و پابریکا را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه جات آزاد شود.وقتی پیاز طلایی شد باید تکه های گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله سوم

در داخل تابه دو لیون آب جوش بریزید و شعله را ملایم کنید و صبر کنید تا گوشت ها نیم پز شوند.سپس خلال بادام را به همراه زعفران به آن اضافه کنید و یک ربع ساعت وقت بدهید تا حرارت ببیند و آب آن کم تر شود.

مرحله چهارم

در این مرحله باید مقداری نمک و پودر دارچین به خورش قیمه پیچاق خود اضافه کنید.اگر علاقه داشته باشید می توانید مقداری آبغوزه به خورش خود اضافه کنید که این کاملا اختیاری است و به مزاج شما ربط دارد.

مرحله پنجم

کمی قبل از اینکه بخواهید خورش را سرو کنید به تعداد نفرات روی خورش تخم مرغ بشکنید و تخم مرغ ها را به هم نزنید و درب غذا را بگذارید تا تخم مرغ ها به همان شکل بسته شود.

مرحله ششم

موقعی که خواستید خورش را سرو کنید مقداری زعفران روی تخم مرغ ها بریزید و خورس را طوری در ظروف بکشید که در هر ظرف یک تخم مرغ باشد و با برنج نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 29 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.