طرز تهیه خورش پیچاق قیمه مجلسی اردبیل
طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قرمز خوشمزه و خانگی
طرز تهیه خورش فسنجان خورش فسنجان یکی از خورش های خوشمزه و محبوب ایرانی است که به صورت ترش و شیرین و ملس پخته …
طرز تهیه کوکو تره فرنگی خانگی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو تره فرنگی کوکو تره فرنگی یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست که به کسانی که دنبال کوکوهای جدید می گردند توصیه …
طرز تهیه بورک گوشت حلزونی خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه بورک گوشت حلزونی یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای بورک است این بورک با گوشت درست می شود و ظاهر بسیار …
طرز تهیه خورش پیچاق قیمه
خورش پیچاق قیمه یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که متعلق به استان اردبیل است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش پیچاق قیمه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
خلال بادام | ۱ لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، دارچین | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه خورش پیچاق قیمه
مرحله اول
برای تهیه خورش پیچاق قیمه ابتدا باید گوشت را به تکه های خورشتی خرد کنید.سپس تابه ای را روی اجاق قرار دهید و کره را درون آن بریزید و صبر کنید تا کره کاملا داغ شود.
مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید و در تابه بریزید و زردچوبه و فلفل و پابریکا را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه جات آزاد شود.وقتی پیاز طلایی شد باید تکه های گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله سوم
در داخل تابه دو لیون آب جوش بریزید و شعله را ملایم کنید و صبر کنید تا گوشت ها نیم پز شوند.سپس خلال بادام را به همراه زعفران به آن اضافه کنید و یک ربع ساعت وقت بدهید تا حرارت ببیند و آب آن کم تر شود.
مرحله چهارم
در این مرحله باید مقداری نمک و پودر دارچین به خورش قیمه پیچاق خود اضافه کنید.اگر علاقه داشته باشید می توانید مقداری آبغوزه به خورش خود اضافه کنید که این کاملا اختیاری است و به مزاج شما ربط دارد.
مرحله پنجم
کمی قبل از اینکه بخواهید خورش را سرو کنید به تعداد نفرات روی خورش تخم مرغ بشکنید و تخم مرغ ها را به هم نزنید و درب غذا را بگذارید تا تخم مرغ ها به همان شکل بسته شود.
مرحله ششم
موقعی که خواستید خورش را سرو کنید مقداری زعفران روی تخم مرغ ها بریزید و خورس را طوری در ظروف بکشید که در هر ظرف یک تخم مرغ باشد و با برنج نوش جان کنید.
- منبع : mamanashpaz