طرز تهیه اشکنه ساده و خوشمزه غذای گیاهی بدون گوشت
طرز تهیه آش خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه آش خانگی آش خانگی از جمله آش هایی است که جزو غذاهای روزمره است و خیلی جنبه مجلسی و مهمانی ندارد، برای …
طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه مجلسی و خوشمزه با رب انار
طرز تهیه اکبر جوجه اکبر جوجه یک غذای مازندرانی خوشمزه و پر طرفدار است که می توانید در خانه این غذا را با طعم …
طرز تهیه آش شیرازی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش شیرازی آش شیرازی یا همان آش سبزی از آش های محلی و بسیار خوشمزه استان فارس است، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه اشکنه
اشکنه غذای اصیل و ساده ایرانی است که طعم خوشمزه ای دارد و سریع آماده می شود و پای ثابت سفره های قدیمی ایرانیان بوده است این غذا برای کسانی که غذاهای بدون گوشت را ترجیح می دهند گزینه مناسبی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اشکنه ساده و خوشمزه غذای گیاهی بدون گوشت در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۵ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
شنبلیله خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز داغ | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان دلخواه |
زردچوبه | به میزان دلخواه |
آب | ۵ لیوان |
طرز تهیه اشکنه
مرحله اول
برای درست کردن اشکنه در ابتدا روغن را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم گرم که شد آرد را افزوده و با روغن تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم
مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که آرد گوله کوله نشود سپس شنبلیله را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا از حالت سبزی خارج شود دقت کنید که شنبلیله نسوزد زیرا طعم تلخی پیدا می کنید و مزه غذا را خراب می کنید.
مرحله سوم
از قبل پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید و در تابه با روغن سرخ کرده تا سبک و نرم شود وقتی پیاز داغ چیپسی ما آماده شد آن را به همراه نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم مقدار زردچوبه نباید زیاد باشد در حدی که مواد رنگ بگیرد کافی است.
مرحله چهارم
در ادامه آب جوش می افزاییم و صبر می کنیم تا ده دقیقه همه مواد با هم بجوشند لازم به ذکر است که آب را به یکباره نریزید اول مقداری آب ریخته و هم بزنید تا آرد در آن حل شود سپس بقیه آب را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
درب قابلمه را باز بگذارید و یک قاشق یا کفگیر چوبی روی آن بگذارید تا مانع سر رفتن آن شود سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و مکعبی خرد می کنیم بهتر است سایز آن نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک باشد.
مرحله ششم
سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه می کنیم و می گذاریم کاملا بپزد در این مرحله دو عدد تخم مرغ را داخل ظرفی می شکنیم و با چنگال یا همزن دستی می زنیم تا از لختگی خارج شود و به بقیه مواد می افزاییم و هم می زنیم .
مرحله هفتم
تخم مرغ را زمانی که هم می زنید باید در غذا تکه تکه شود ۵ دقیقه که بماند پخته می شود سه تخم مرغ دیگر را در سه طرف قابلمه می شکنیم و هم نمی زنیم تا شکل خودش را از دست ندهد و به همان صورت پخته شود.
مرحله هشتم
غذا آماده است آن را در ظرف سرو بکشید و به دلخواه تزیین نمایید این غذای خوشمزه و مقوی را در درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.