طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و خانگی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه استانبولی پلو

طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و خانگی با گوشت چرخ کرده طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده   طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز   طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی   طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت   طرز تهیه استانبولی با گوجه   طرز تهیه استانبولی ساده با گوشت   طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی برای دو نفر   طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده

استانبولی یک غذای خوشمزه و ساده است که در منزل خیلی سریع آماده می شود و مواد اولیه کمی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و خانگی با گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
گوجه (پوره شده)دو عدد
سیب زمینی متوسطدو عدد
رب گوجه فرنگییک تا دو قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کردهیک قاشق چای‌خوری
گوشت چرخ‌کرده۳۵۰ گرم
روغنیک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
پیازیک عدد
سیردو حبه
آببه مقدار کافی

طرز تهیه استانبولی پلو

مرحله اول

برای درست کردن استانبولی پلو در ابتدا پیاز را پوست بگیرید و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد کنید و کنار بگذارید سیب زمینی را نیز پوست گرفته و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به شکل مربع های کوچک خرد می نماییم.

مرحله دوم

گوجه را می توانید به شکل پوره در بیاورید یا این که خرد کنید برای شروع قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن زیتون یا مایع را می ریزیم گرم که شد پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شود.

مرحله سوم

سیر را پوست گرفته و رنده کنید و په پیاز بیافزایید البته استفاده از سیر کاملا اختیاری است و می توانید حذف کنید ولی غذا را خوشمزه تر می کند و خیلی بوی سیر را در غذا احساس نمی کنید.

مرحله چهارم

کمی تفت می دهیم بوی سیر که بلند شد ادویه ها را اضافه می کنیم که شامل زردچوبه و فلفل بود سپس گوشت چرخ شده را می افزاییم و تفت می دهیم وقتی گوشت تغییر رنگ داد گوجه ها را اضافه می کنیم.

طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و خانگی با گوشت چرخ کرده طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده   طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز   طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی   طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز بدون گوشت   طرز تهیه استانبولی با گوجه   طرز تهیه استانبولی ساده با گوشت   طرز تهیه استانبولی پلو با سیب زمینی برای دو نفر   طرز تهیه استانبولی پلو با گوشت چرخ کرده

مرحله پنجم

گوجه ها را حدود ۵ دقیقه با بقیه مواد تفت دهید می توانید سیب زمینی را قبل از اضافه کردن در تابه ای سرخ کنید وقتی طلایی شد رب گوجه را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید سپس به مواد دیگر اضافه کنید.

مرحله ششم

سیب زمینی ها را به صورت خام هم می توانید اضافه کنید و این کاملا سلیقه ای است، در ادامه همه مواد را با هم مخلوط کرده نمک و زعفران را اضافه می کنیم و برنجی را که از قبل خیسانده ایم می افزاییم.

مرحله هفتم

اگر زمان کافی نداشتید لازم نیست برنج را بخیسانید خیساندن برنج به ری بیشتر برنج کمک می کند، روی برنج مقداری آب اضافه می کنیم معمولا برای کته آب بیشتری می ریزیم به اندازه یک بند انگشت اما در این پلو های مخلوط آب کمتری می ریزیم.

مرحله هشتم

پلوهای مخلوط به خاطر وجود سبزیحات در آن ها آب بیشتری دارند زیرا آب درون بافتی سبزیجات در زمان پخت خارج می شود و اگر آب زیاد بریزید غذای شما خمیر می شود کته گوجه یا استانبولی پلو را برای ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم می پزیم.

مرحله نهم

بعد از پخته شدن برای تزیین استانبولی پلو می توانید از گوشت چرخ شده استفاده نمایید غذا را در ظرف سرو بکشید و در کنار سالاد شیرازی سرو نمایید و از خوردن آن با خانواده لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 9 بهمن 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.