طرز تهیه خورش میگو ساده جنوبی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش میگو

طرز تهیه خورش میگو

خورش میگو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی است که متعلق به خطه جنوب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو پاک شده۲۰۰ گرم
سیب زمینی۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۳ تا ۴ حبه
رب گوجه فرنگی۲۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
ادویه خورشتی۱ قاشق چایخوری
روغن زیتونبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش میگو

 

مرحله اول

برای تهیه خورش میگو ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس تابه ای روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و وقتی که روغن داغ شد ، پیاز های خرد شده را درون روغن ریخته و سرخ کنید.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را له و یا رنده کنید و به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید و تفت دهید.دو دقیقه برای این کار کافی است.میگو را تمیز کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا رنگ میگو تغییر کند و آب آن گرفته شود.

مرحله سوم

وقتی که رنگ میگوها تغییر کرد نوبت زردچوبه و فلفل است که باید به میگوها اضافه شوند و تفت داده شوند.این کار را آنقدر ادامه دهید که فلفل و زردچوبه به خورد میگو رفته و کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله باید سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید و به ظرف میگو اضافه کنید.این کار تا زمانی که سیب زمینی کاملا سرخ شده و رنگش عوض شود ادامه دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله باید بعد از سرخ شدن سیب زمینی ، رب گوجه فرنگی را به سایر مواد اضافه کنید و تفت دهید تا خامی رب گوجه فرنگی کاملا گرفته شود و مزه خورش میگو شما بهتر شود.

مرحله ششم

وقتی رب رنگ باز کرد باید یک و نیم لیوان آب را به همراه ادویه خورشتی درون تابه بریزید و در تابه را ببندید و اجازه دهید تا خورش شما کمک روی حرارت بپزد و جا بیفتد.در اخر نمک بزنید و بعد از یکی دو جوش زیر خورش را خاموش کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 9 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.