طرز تهیه خورش میگو ساده جنوبی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه خورش میگو
خورش میگو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی است که متعلق به خطه جنوب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو پاک شده | ۲۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۳ تا ۴ حبه |
رب گوجه فرنگی۲ | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
ادویه خورشتی | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش میگو
مرحله اول
برای تهیه خورش میگو ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس تابه ای روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و وقتی که روغن داغ شد ، پیاز های خرد شده را درون روغن ریخته و سرخ کنید.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را له و یا رنده کنید و به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید و تفت دهید.دو دقیقه برای این کار کافی است.میگو را تمیز کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا رنگ میگو تغییر کند و آب آن گرفته شود.
مرحله سوم
وقتی که رنگ میگوها تغییر کرد نوبت زردچوبه و فلفل است که باید به میگوها اضافه شوند و تفت داده شوند.این کار را آنقدر ادامه دهید که فلفل و زردچوبه به خورد میگو رفته و کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله باید سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید و به ظرف میگو اضافه کنید.این کار تا زمانی که سیب زمینی کاملا سرخ شده و رنگش عوض شود ادامه دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله باید بعد از سرخ شدن سیب زمینی ، رب گوجه فرنگی را به سایر مواد اضافه کنید و تفت دهید تا خامی رب گوجه فرنگی کاملا گرفته شود و مزه خورش میگو شما بهتر شود.
مرحله ششم
وقتی رب رنگ باز کرد باید یک و نیم لیوان آب را به همراه ادویه خورشتی درون تابه بریزید و در تابه را ببندید و اجازه دهید تا خورش شما کمک روی حرارت بپزد و جا بیفتد.در اخر نمک بزنید و بعد از یکی دو جوش زیر خورش را خاموش کنید.
- منبع : ashpazkhaneh_royaei