طرز تهیه عدسی مجلسی خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه عدسی
عدسی یکی از غذاهای خوشمزه و پر خاصیتی است که می توانید برای وعده صبحانه میل کنید عدس از کم خونی پیشگیری می کند و سرشار از آهن و فسفر است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عدسی مجلسی خوشمزه به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
عدس | ۲ لیوان |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
نمک و فلفل و ادویه | به مقدار دلخواه |
رب گوجه فرنگی | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
آرد | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه عدسی
مرحله اول
برای درست کردن عدسی در ابتدا عدس را پاک می کنیم معمولا عدس سنگ ندارد اما برای اطمینان آن را پاک کنید سپس بشویید عدس زود پخته می شود و مثل حبوبات دیگر نیازی به خیساندن ندارد.
مرحله دوم
عدس های شسته شده را در یک قابلمه بریزید و با مقداری روغن و آب بگذارید روی حرارت اجاق گاز تا بپزد اگر آب مرغ یا گوشت دارید می توانید با آن بپزید تا خوشمزه تر شود دو عدد سیر هم پوست گرفته و داخل قابلمه بیاندارید.
مرحله سوم
اجازه دهید عدس ها کاملا بپزد سپس آب داخل قابلمه را در ظرفی بریزید و خود عدس ها را با گوشت کوب دستی به آرامی بکوبید این کار به قوام عدسی کمک می کند سپس آب را به داخل قابلمه برگردانید.
مرحله چهارم
در تابه مقداری روغن ریخته و اجازه دهید گرم شود سپس کمی آرد به آن اضافه کنید و هم بزنید آرد نباید سفت شود فقط کمی تفت می دهیم و ادویه ها را به دلخواه به همراه نمک اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
برای خوشمزه شدن می تواند از زردچوبه و کاری به همراه دارچین استفاده کنید دارچین طعم عدسی را بسیار خوشمزه تر می کند و گرم است و سردی عدس را برطرف می نماید.
مرحله ششم
آرد را که در روغن حالت شل و رقیق دارد به عدسی می افزاییم و رب را نیز به داخل قابلمه ریخته و هم می زنیم تا در آب حل شود و اجازه می دهیم کمی دیگر عدسی روی حرارت بماند و جا بیافتد.
مرحله هفتم
برای بهتر شدن طعم عدسی می توانید پیاز داغ به همراه سیر رنده شده یا خرد شده بیافزایید عدسی نباید شل باشد یا خیلی سفت شود سپس در ظرف سرو بکشید و با لیمو ترش و روغن زیتون سرو نمایید.
نکات عدسی
قابل ذکر است که آرد باعث لعاب عدسی می شود و از رقیق بودن آن جلوگیری می کند، کمی فلفل به عدسی بیافزایید بسته به ذائقه خود می توانید اندازه ادویه ها را تغییر دهید. نوش جان.