طرز تهیه خورش ناردون گیلانی با مرغ به روش رستورانی

طرز تهیه خورش ناردون

طرز تهیه خورش ناردون گیلانی با مرغ به روش رستورانی طرز تهیه خورش ناردون گیلانی   طرز تهیه مرغ ناردون   طرز تهیه ناردون مازندرانی   طرز تهیه سس ناردون   طرز تهیه خورش ناردون با غاز   خورش ناردون با گردو   طرز تهیه ناردون شمالی   Nardon stew o,va hkhvn,k

غذاهای گیلانی به خوشمزه گی و خوش عطر و بویی معروف هستند یکی از این خورش های معروف ناردون است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ناردون گیلانی با مرغ به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز بزرگ۱ عدد
ران مرغ۴ تکه
انار متوسط۱ عدد
آلو بخارا۸ عدد
رب انار۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه اندازه کافی
شکربه اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی

طرز تهیه خورش ناردون

مرحله اول

برای درست کردن خورش ناردون در ابتدا پیاز را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه از وسط نصف می کنیم و خلالی خرد می نماییم سپس قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم.

مرحله دوم

مقداری روغن در قابلمه ریخته و اجازه می دهیم گرم شود سپس پیاز را به آن افزوده و تفت می دهیم تا نرم و سبک شود بعد از این که پیازها طلایی شدند فلفل سیاه را به همراه زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

هم می زنیم تا ادویه ها با پیازها کاملا مخلوط شوند و ران های مرغ را که از قبل شسته شده اند را می افزاییم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند سپس رب انار را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

کمی رب انار را تفت می دهیم تا خامی آن از بین برود در ادامه آب جوش را اضافه می کنیم و صبر کرده تا با حرارت کم برای یک ساعت به آرامی مرغ بپزد در نیم ساعت آخر پخت آلو بخارا را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ۱۵ دقیقه انتهای پخت خورش ناردون انار را دانه کرده و می افزاییم بعد از پخت طعم خورش را تست می کنیم اگر دوست داشته باشید شیرین تر باشد شکر بیافزایید.

مرحله ششم

این خورش به صورت کم آب سرو می گردد پس تا زمانی که به روغن بافتد اجازه می دهیم روی حرارت بماند سپس در ظرف سرو ریخته و با کته یا پلو سرو می کنیم .نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 11 دی 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.