طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو
یکی از سالادهای پاییزی که حتما باید تست کنید سالاد کلم قرمز و لبو می باشد این سالاد خوشمزه خیلی ساده آماده می شود و طعم متفاوت و بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو خوشمزه و مجلسی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای سالاد کلم | |
کلم بنفش | ۱ عدد |
کلم سفید | ۱ عدد |
لبو | ۳ عدد |
گردو خرد شده | یک دوم پیمانه |
ذرت بخار پز شده | یک دوم پیمانه |
ماست یونانی چکیده | ۳ قاشق غذا خوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد کلم قرمز و لبو
مرحله اول
برای درست کردن سالاد کلم قرمر و لبو در ابتدا چغندرها را تمیز می شوییم و خشک می کنیم سپس در یک قابلمه گذاشته و مقداری آب می ریزیم و درب ظرف را گذاشته و روی حرارت می گذاریم.
مرحله دوم
اجازه می دهیم لبو کاملا پخته شود در این فاصله گردو را بشکنید و مغز آن را به اندازه دلخواه خرد کنید و کنار بگذارید سپس کلم سفید و بنفش را با رنده درشت یا چاقو روی تخته آشپزخانه خرد کنید.
مرحله سوم
کلم ها را اگر اول خرد کنید بعد بشویید راحتتر هستید بعد از خرد کردن درون یک آبکش بریزید و تمیز بشویید و اجازه دهید آب اضافه آن برود سپس ذرت ها را بخارپز کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
بعد از این که لبو پخته شد رنده کنید یا این که روی تخته آشپزخانه قرار داده و به شکل مکعب های کوچک خرد نمایید و درون کاسه بریزید سپس کلم ها را به همراه گردو و ذرت اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
درون ظرفی ماست را به همراه سس مایونز و روغن زیتون و کمی ادویه مخلوط کرده و سس را روی سالاد می ریزیم و هم می زنیم تا به همه قسمت های سالاد سس برسد.
مرحله ششم
سالاد را برای یک ساعت در یخچال می گذاریم تا طعم مواد به خورد همدیگر برود و مزه دار شود در انتها با جعفری ریز شده و گردو روی سالاد را تزیین می نماییم . نوش جان.