طرز تهیه کوکو وگان گیاهی بسیار سالم و خوشمزه
طرز تهیه کوکو وگان
کوکو وگان جزء ناشناخته ترین کوکوها می باشد که طعمی دلچسب و به یاد ماندنی دارد و می تواند به منوی غذای شما افزوده شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو وگان در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
دانه کتان | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | ۷ قاشق غذاخوری |
کدو سبز | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱/۲ یک پیاز متوسط |
سیر | ۲ حبه |
جو | ۷ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۷ قاشق غذاخوری |
زیره | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن گیاهی | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو وگان
مرحله اول
برای تهیه کوکو وگان ابتدا باید دانه های کتان را در آب بیندازید و کنار بگذارید.سپس کدو سبز را بشویید و خوب رنده کنید و تمام آب آن را بگیرید،چرا که اگر آب کدو سبز باقی بماند باعث می شود که کوکوی شما شل شود.
مرحله دوم
در این مرحله باید سیر را خرد و یا له کنید و به کدو سبز اضافه کنید و خوب به هم بزنید.سپس پیاز را خرد کنید و یا رنده کنید و آب آن را بگیرید و به کدو سبز و سیر اضافه کنید و مواد را به هم بزنید.
مرحله سوم
در این مرحله باید جو و آرد سوخاری را اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.سپس زیره و نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید تا خمیری یکدست ایجاد شود.
مرحله چهارم
در این مرحله باید دانه های کتان را به سایر مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.حالا وقت آن است که مواد را برای یک ربع ساعت در یخچال قرار دهید تا به خورد هم بروند و طعم بگیرند.
مرحله پنجم
در این مرحله تابه را روی اجاق گذاشته و روغن گیاهی درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن داخل آن کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را درون روغن به شکلی که مدنظرتان است بریزید و صبر کنید تا سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از سرخ شدن طرف اول باید کوکو وگان خود را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.معمولا طرف دوم در نصف زمان طرف اول سرخ می شود سپس در کاغذ روغن گیر قرار دهید برای تزیین کوکو از سبزیحات و خیارشور و گوجه استفاده کنید. نوش جان.
- منبع : lobiyasiyah