طرز تهیه کوکو ورمیشل خوشمزه خانگی در نیم ساعت
طرز تهیه خورش کدو حلوایی ساده با هویج خوشمزه
طرز تهیه خورش کدو حلوایی خورش کدو حلوایی یکی از خورش های خوشمزه و محبوب است که اگر دنبال تنوع غذایی هستید به شما …
لیست انواع غذا با کدو حلوایی + با کدو حلوایی چی درست کنم
انواع غذا با کدو حلوایی کدو حلوایی یک از منابع غذایی خوشمزه و مفید است که می توانید با آن انواع غذاها و دسرها …
طرز تهیه پاستا فتو چینی خوشمزه به روش ایتالیایی
طرز تهیه پاستا فتو چینی پاستا فتو چینی یک پاستای ایتالیایی به معنای روبان کوچک است این پاستا در رم بسیار پرطرفدار است …
طرز تهیه کوکو ورمیشل
کوکوی ورمیشل یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین کوکوهاست که به تازگی در ایران پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو ورمیشل در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
رشته ور میشه ۵۰۰ گرمی | ۱ بسته |
تخم مرغ | ۴ عدد |
سینه مرغ پخته شده | ۲۰۰ گرم |
قارچ خرد شده | ۸ عدد متوسط |
سوسیس خرد شده | ۲ عدد |
فلفل ذلمه ای خرد شده | ۱ عدد متوسط |
پیاز بزرگ | ۱ عدد رنده شده |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق |
نمک و زعفران | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
طرز تهیه کوکو ورمیشل
مرحله اول
برای تهیه کوکو ورمیشل ابتدا قابلمه ای تا نصفه پر از آب کنید و نمک و زعفران درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید.سپس رشته های ورمیشل را برای ۶ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش ریخته و اجاره دهید تا پخته شود.
مرحله دوم
در حین پختن ورمیشل تابه ای را روی اجاق قرار دهید و روغن بریزید و پیاز را درون آن تفت دهید و به ترتیتب فلفل دلمه ای و سوسیس و قارچ و مرغ و زعفران دم کرده و ۵ قاشق اب مرغ را درون آن ریخته و خوب تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
بعد از اینکه ورمیشل پخته شد باید آن را آبکش کنید تا آب آن کاملا خارج شود و آبی که در میان رشته ها است کاملا بیرون بیاید ، سپس رشته ها را در ظرفی مناسب بریزید و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید.
مرحله چهارم
تابه ای را روی اجاق قرار دهید و با شعله کم روغن بریزید و نیمی از ورمیشل را درون آن بریزید و پهن کنید ، سپس مواد میانی را روی رشته بریزید و کاملا پهن کنید و پنیر پیتزا هم بریزید و باقی ورمیشل را روی پنیر پیتزا پهن کنید.
مرحله پنجم
بعد از ده دقیقه باید کوکوی ورمیشل خود را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.برای این امر می توانید از یک سینی که از تابه بزرگتر باشد استفاده کنید و کوکو را در سینی ابتدا خالی کنید.
مرحله ششم
بعد از پخته شدن طرف دیگر باید ۵ دقیقه صبر کنید تا کوکوی شما کمی خنک شود و آماده سرو کردن شود.معمولا این کوکو با گوجه فرنگی و زیتون و خیار شور تزیین می شود.
- منبع : ashpazi.ba.roya.bano