طرز تهیه کوکو نودالیت خوشمزه و حرفه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو نودالیت
کوکو نودالیت یکی از خوشمزه ترین کوکوها می باشد که اگر به نودالیت علاقه داشته باشید می تواند غذای مورد علاقه شما باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو نودالیت در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نودل | ۴ بسته با طعم گوشت |
کدو | ۲ عدد |
هویج | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
گردو | ۶ عدد |
نخود فرنگی پخته | ۱ پیمانه |
پیازچه و جعفری | از هر کدام ۱۰ شاخه |
طرز تهیه کوکو نودالیت
مرحله اول
برای تهیه کوکو نودالیت باید ابتدا یک قابلمه را روی اجاق بگذارد و آب درون آن بریزید و اجازه دهید ۵ دقیقه نودل در آب جوش بماند تا پخته شود.داخل هر بسته یک طعم دهنده است که ۲ طعم دهنده را در آب بریزید تا حین پختن نودل طعم بگیرد.
مرحله دوم
هویج و کدو را پوست بگیرید و با رنده درشت خوب رنده کنید و به نودل در حال پخت اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه به آن زمان دهید تا کدو و هویج هم کمی پخته شوند و مزه خامی آنها از بین برود.
مرحله سوم
تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند و کف ریزی روی کاسه ایجاد شود ، سپس دو طعم دهنده دیگر را با تخم مرغ ترکیب کنید و خوب به هم بزنید.
مرحله چهارم
در این مرحله باید جعفری و پیازچه خرد شده را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب به هم بزنید.سپس نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و در انتها باید مغز گردوی خرد شده را نیز اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله باید نودل و هویج و کدو را که در قابلمه بوده اند را آبکش کنید و اجازه دهید تا آب آنها برود و کمی هم خنک شوند، یپی به باقی مواد اضافه کنید و مواد را خوب به بزنید تا خمیری یکدست ایجاد شود.
مرحله ششم
در این مرحله تابه را روی اجاق گذاشته و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن داخل آن کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را درون روغن به شکلی که مدنظرتان است بریزید و صبر کنید تا سرخ شود.
مرحله هفتم
بعد از سرخ شدن طرف اول باید کوکو خود را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.معمولا طرف دوم در نصف زمان طرف اول سرخ می شود.سپس در کاغذ روغن گیر قرار دهید و صبر کنید تا روغن اضافی گرفته شود و آماده سرو کردن شود.
- منبع : ash_paz_bashii