طرز تهیه کوکو نخود و پیازچه بدون گوشت خوشمزه

طرز تهیه کوکو نخود

طرز تهیه کوکو نخود طرز تهیه شامی نخود بدون گوشت طرز تهیه کتلت نخود طرز تهیه کتلت گوشت با نخود غذا با نخود و سیب زمینی کوکوی نخود فرنگی رژیمی کوکوی نخود و سیب زمینی کوکو با نخود کوکوی نخود فرنگی مامی سایت

کوکو نخود یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین انواع کوکو است که از نظر طعم به فلافل بسیار شبیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو نخود و پیازچه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود خیس خورده۲ لیوان
پیازچه۳۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
پودر سیربه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو نخود

مرحله اول

برای تهیه کوکوی نخود باید ابتدا نخود ها را از شب قبل بخیسانید و در روز بعد چند بار آب نخود را عوض کنید.دلیل این کار این است که باعث می شود دیگر نخود نفخ نداشته باشد.

مرحله دوم

در این مرحله نخود های خیس خورده را در میکسر بریزید و به همراه پیازچه خرد شده و پودر سیر و نمنک و فلفل به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.برای این کار می توانید ۲ بار مواد را چرخ کنید.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا ترکیب شوند و کف ریزی روی کاسه ایجاد شود.دلیل شکستن تخم مرغ در ظرفی دیگر این است که اگر خراب بود و یا داخل آن خون بود وارد مواد اصلی نشود.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ را با سایر مواد ترکیب می کنیم و خوب بهم می زنیم تا کاملا مواد به خورد هم بروند.برای شل تر  بودن مواد می توانید از تخم مرغ بیشتری استفاده کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله تابه را روی اجاق گذاشته و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن داخل آن کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را درون روغن به شکلی که مدنظرتان است بریزید و صبر کنید تا سرخ شود.

مرحله ششم

بعد از سرخ شدن طرف اول باید کوکو نخود خود را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.معمولا طرف دوم در نصف زمان طرف اول سرخ می شود.سپس در کاغذ روغن گیر قرار دهید و صبر کنید تا روغن اضافی گرفته شود و آماده سرو کردن شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 30 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.