طرز تهیه کوکو نخود فرنگی با سیب زمینی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه مرغ فسنجانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه مرغ فسنجانی مرغ فسنجانی یک غذای خوشمزه و مجلسی است که به خورش فسنجان شباهت زیادی دارد ولی با کمی تفاوت …
طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مخصوص رستورانی با سس زرشک
طرز تهیه مرغ زعفرانی یکی از روش های فوق العاده طبخ مرغ پخت آن با این رسپی عالی است که طعم بی نظیری …
طرز تهیه چیپس ماکارونی خوشمزه و ترد با روشی ساده
طرز تهیه چیپس ماکارونی یکی از میان وعده هایی که می توانید برای بچه ها آماده کنید چیپس ماکارونی است که بسیار خوشمزه …
طرز تهیه کوکو نخود فرنگی
کوکوی نخود فرنگی یکی از خوشمزه ترین کوکوهاست که متعلق به خطه شمال و استان گیلان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو نخود فرنگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
نخود فرنگی | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
سیر | ۳ حبه |
شوید خشک | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
زعفران | به مقدار لازم به دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو نخود فرنگی
مرحله اول
برای تهیه کوکوی نخود فرنگی ابتدا باید نخود فرنگی خوب پخته شود تا نفخ آن از بین برود.نخود فرنگی ها را همراه دو لیوان آب به همراه نمک در قابلمه بریزید و با شعله متوسط بپزید.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی را رنده کنید و آب اضافی آن را خارج کنید.سپس سیر و پیاز را شسته و با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آنها را بگیرید و در نهایت به ظرف سیب زمینی اضافه کنید.
مرحله سوم
نخود فرنگی پخته شده را از روی گاز بردارید و صبر کنید تا خنک شود و در آبکش بگذارید تا آبش برود.سپس نخود فرنگی را به سایر مواد اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید.
مرحله چهارم
تخم مرغ را در ظرفی جداگانه شکسته و خوب به هم بزنید و به ظرف مواد اضافه کنید.سپس کمی زعفران و شوید خشک به مواد اضافه کرده و مواد به خوبی به هم بزنید تا خمیری یکدست ایجاد شود.
مرحله پنجم
تابه را روی اجاق گذاشته و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را درون روغن به شکلی که مدنظرتان است بریزید و صبر کنید تا سرخ شود.
مرحله ششم
بعد از سرخ شدن طرف اول باید کوکو نخود فرنگی خود را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.معمولا طرف دوم در نصف زمان طرف اول سرخ می شود.سپس در کاغذ روغن گیر قرار دهید و صبر کنید تا روغن اضافی خارج شود و نوش جان کنید.
- منبع : ashpazi_maht