طرز تهیه کوکو ماهی مدیترانه ای بندری بدون سیب زمینی

طرز تهیه کوکو ماهی

طرز تهیه کوکو ماهی طرز تهیه کوکو ماهی چرخ کرده طرز تهیه کوکو ماهی بدون سیب زمینی طرز تهیه کوکو ماهی با سیب زمینی طرز تهیه کوکو ماهی هوور طرز تهیه کوکو ماهی بندری طرز تهیه کوکو ماهی با سبزی طرز تهیه کوکو ماهی کیلکا کوکو ماهی نی نی سایت

کوکو ماهی از لذیذ ترین و محبوب ترین غذاهای جنوبی است که با یک بار امتحان کردن مشتری دائمی ان می شوید ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو ماهی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر
ماهی دودی۵۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
جعفری خرد شدهیک چهارم فنجان
سیر۱ حبه
پیاز۱ قاشق ریز شده
زیره آسیاب شده۱ قاشق چایخوری
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
پودر سوخارییک و نیم فنجان
آرد۸ یا ۹ فنجان
روغن کانولابه مقدار لازم
فلفل هندی، فلفل سیاه و نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو ماهی

مرحله اول

برای تهیه کوکو ماهی باید ماهی را به تکه های کوچکی تبدیل کنید و در یک کاسه بریزید.سپس آنقدر آب در کاسه بریزید تا روی ماهی را بپوشاند.باید اجازه دهید تا ماهی دودی خیس خورده و ۴۸ ساعت در یخچال بماند و حداقل هر ۶ ساعت یک بار باید آب را عوش کنید.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را پر از آب کنید و اجازه دهید تا آب آن بجوشد، سپس شعله را کم کنید تا آب نیم جوش باشد و ماهی را به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید.سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا ماهی در آن بماند تا به راحتی با چنگال خرد شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید ماهی را از آب بیرون آورده و استخوان هایش را جدا کنید و خرد کنید.ماهی را در مخلوط کن بریزید و صبر کنید تا کاملا له شود و بعد از آن دو تخم مرغ را در آن بشکنید و خوب به هم بزنید.

مرحله چهارم

مخلوط ماهی و تخم مرغ را در ظرف بزرگتری ریخته و به آن جعفری، سیر له شده، پیاز ریز شده، دانه زیره، مایونز، فلفل هندی، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مواد خودش را بگیرد.

مرحله پنجم

در این مرحله دست های خود را خیس کنید و خمیر حاصل را به تکه های مناسبی به شکل کوکو در بیاورید.دو تخم مرغ دیگر را در ظرف دیگری شکسته و خوب به هم بزنید،سپس کوکوهای خود را در آرد بزنید و به تخم مرغ آغشته کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

مرحله ششم

کوکوهای آغشته به پودر سوخاری را برای نیم ساعت باید در یخچال قرار دهید.بعد از نیم ساعت روغن را باید در تابه گودی سرخ کنید.دقت کنید اگر روغن زیاد باشد کوکوها خیلی زود سیاه یا قهوه ای می شوند.

مرحله هفتم

دقت داشته باشید اگر روغن خیلی داغ نباشد کوکوهای شما روغن بیشتری به خود جذب می کنند،بعد از پختن کوکوها در کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و آماده سرو کردن شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 29 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.