طرز تهیه کوکو گوشت چرخ کرده مجلسی خوشمزه

طرز تهیه کوکو گوشت

 کوکو گوشت

کوکو گوشت یکی از خوشمزه ترین کوکوهای ایرانی است که از نظر طعم بسیار به کباب کوبیده نزدیک است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو گوشت در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
تخم مرغ۴ عدد
پیاز۱ عدد
جعفری و اسفناج۲ قاشق غذاخوری از هرکدام
کره۱۰۰ گرم
پودر زنجبیلنصف قاشق چایخوری
تره۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو گوشت

مرحله اول

برای تهیه کوکو گوشت ابتدا یک عدد پیاز را پوست بکنید و با رنده ریز ، رنده کنید و آب اضافی آن را خارج کنید و سپس گوشت را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند.

مرحله دوم

در این مرحله نمک و فلفل و زنجبیل را به گوشت اضافه کنید و خوب به هم بزنید.این کار را حدود ۲ دقیقه انجام دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.حالا مواد را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله سوم

جعفری و اسفناج و تره را که از قبل خرد و ساطوری کرده اید را به مواد کوکو که از یخچال در آورده اید اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کاملا خمیری یکدست و همگن ایحاد شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک ظرف برداشته و تخم مرغ را درون آن بشکنید و بعد از مطمئن شدن از اینکه تخم مرغ سالم است خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا ترکیب شوند و کف سفیدی روی ظرف دیده شود.حالا تخم مرغ را به سایر مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

مرحله پنجم

تابه را روی اجاق قرار دهید و کره را داخل آن بریزید و صبر کنید تا کره کاملا داغ شود.حالا مواد کوکو را به شکلی که مدنظرتان در تابه قرار می دهید و شعله را ملایم می کنید و صبر می کنید تا کوکو کم کم پخته شود.

مرحله ششم

بعد از پختن طرف اول کوکو گوشت کوکو را برگردانید تا طرف دیگر پخته شود.بعد از پختن به مدت چند دقیقه در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود و آماده سرو کردن شود.می توانید آن را با زیتون و گوجه فرنگی و خیار شور تزیین کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 26 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.