طرز تهیه پیتزا رولی خوشمزه و متفاوت به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا رولی خوشمزه و متفاوت به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا رولی پیتزا یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با این آموزش شکل و طعم متفاوت و …

طرز تهیه کوکو وگان گیاهی بسیار سالم و خوشمزه

طرز تهیه کوکو وگان گیاهی بسیار سالم و خوشمزه

طرز تهیه کوکو وگان کوکو وگان جزء ناشناخته ترین کوکوها می باشد که طعمی دلچسب و به یاد ماندنی دارد و می تواند …

طرز تهیه ماست و خیار خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

طرز تهیه ماست و خیار خوشمزه و مجلسی برای مهمانی

طرز تهیه ماست و خیار ماست و خیار یک پیش غذای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که جایگاه ویژه ای در سفره …

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

طرز تهیه خورش کدو حلوایی طرز تهیه خورش کدو حلوایی ساده خورش کدو حلوایی با هویج طرز تهیه خورش کدو حلوایی با مرغ طرز تهیه خورش کدو حلوایی با رب انار طرز تهیه خورش کدو حلوایی با گوشت قلقلی خورش کدو حلوایی کرمانشاهی طرز تهیه خورش کدو حلوایی مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو حلوایی بدون گوشت

خورش کدو حلوایی یکی از خورش های خوشمزه و محبوب است که اگر دنبال تنوع غذایی هستید به شما توصیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو حلوایی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
کدو حلوایی۱ کیلو گرم
پیاز۲ عدد
آلو بخارا۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
زعفران آب کرده۱ قاشق غذاخوری
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آبغوره یا آبلیمو۲ قاشق غذاخوری اختیاری

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

مرحله اول

ابتدا کدو را پوست بکنید و به صورت مربعی کوچک خرد کنید.حالا باید یکی از پیازها را پوست پرفته و خرد کنید ، سپس تابه ای روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و پیاز را صورت کنید تا طلایی شود.

مرحله دوم

کدوهای مربعی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.حالا نوبت آن است که پیاز دوم را به صورت خلالی خرد کنید و پیاز را در روغن سرخ کنید.در حین سرخ شدن پیاز باید تکه های گوشت را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله سوم

برای اینکه گوشت بپزد باید ۲ پیمانه آب به گوشت و پیاز اضافه کنید و درب تابه را نیز قرار دهید و شعله را کم کنید تا گوشت آرام آرام بپزد و به اصطلاح مغز پخت شود ، برای خوش طعم شدن گوشت باید زعفران محلو در آب جوشیده را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

در همین حین که گوشت می پزد باید آلو ها را نیم ساعت در آب بخیسانید و وقتی گوشت نزدیک به پخت بود باید آلو ها را به همراه رب گوجه فرنگی که یکی دو دقیقه در روغن تفت داده اید به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که کدو حلوایی زود می پزد و باید بین یک ربع تا نیم اسعت روی شعله قرار بگیرد و توجه کنید زمانی که کدو حلوایی را اضافه می کنید باید دارچین و نمک و فلفل را نیز همان موقع اضافه کنید.

مرحله ششم

اگر تمایل دارید که خورش شما ملس متمایل به ترش مزه شود می توانید آبغوره و یا آبلیمو به آن اضافه کنید.بعد از پختن این غذا می توانید با برنج و سالاد شیرازی نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.