طرز تهیه فتو چینی میگو خوشمزه یک غذای دریایی
طرز تهیه فتو چینی میگو
یکی از غذاهای خوشمزه و ترکیبی که می توانید درست کنید فتو چینی میگو است که بسیار خوشمزه و مقوی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فتو چینی میگو خوشمزه یک غذای دریاییدر ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم فتوچینی میگو | |
میگو رگ گیری شده | ۳۵۰ گرم |
رشته فتو چینی | ۴ آشیانه |
گوجه فرنگی پوره شده | ۴ عدد |
جعفری و ریحان خرد شده | مقداری |
شیر | ۲/۳ لیوان (لیوان فرانسوی) |
پنیر پارمسان | نصف لیوان |
سیر | ۳ حبه |
ادویه های دلخواه ( نمک،فلفل قرمز،پاپریکا) | به مقدار کافی |
روغن | مقداری جهت سرخ کردن |
طرز تهیه فتو چینی میگو
مرحله اول
برای درست کردن فتوچینی میگو در ابتدا یک قابلمه را از آب تا نیمه پر می کنیم و می گذاریم روی حرارت اجاق گاز تا به جوش بیاید سپس نمک می زنیم و فتو چینی را به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
بعد از این که فتو چینی نرم شد آبکش می کنیم، میگوها را با سیر له یا رنده شده در تابه با کمی روغن تفت می دهیم برای ۳ تا ۴ دقیقه کافی است و پوره گوجه فرنگی را به همراه ادویه می افزاییم.
مرحله سوم
کمی که مواد داخل تابه تفت خورد جعفر و ریحان خرد شده را اضافه می نماییم در این مرحله میگو با آب گوجه فرنگی پخته می شود و اجازه می دهیم پوره گوجه فرنگی آبش کشیده شود.
مرحله چهارم
در ادامه پخت شیر و پنیر پارمیسان را می افزاییم و اجازه می دهیم همه مواد به خورد هم بروند و حالت غلیظی پیدا کنند ولی سفت نشوند سپس رشته ها را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
بعد از افرودن فتو چینی برای دو تا سه دقیقه با هم تفت می دهیم سپس غذا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف سرو می کشیم و با جعفری خرد شده تزئین می نماییم. نوش جان.
- منبع :
- shima_ban0o0