طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه رستورانی
طرز تهیه پای اسفناج
این پای اسفناج خوشمزه را می توانید برای پیش غذا یا غذای کامل استفاده کنید این غذای خوشمزه یک گزینه عالی برای سرو در مهمانی هاست که با طعم خوشمزه و ظاهر زیبایی که دارد میز شما را حسابی جلوه می بخشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
اسفناج | نیم کیلوگرم |
خمیر فیلو | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
پنیر فتا | یک کاسه کوچک |
فلفل، نمک | به مقدار کافی |
زرده تخم مرغ | برای رویه |
مواد لازم برای سس | |
روغن | ۱ فنجان |
شیر | ۱ فنجان |
طرز تهیه پای اسفناج
مرحله اول
برای درست کردن پای اسفناج در ابتدا اسفناج را پاک کنید و تمیز بشویید سپس آبکش کنید آب اضافه اسفناج ها که رفت روی تخته آشپزخانه بگذارید و با کارد تیز، ریز خرد کنید.
مرحله دوم
پیاز را پوست بگیرید و روی تخته گذاشته و خلالی خرد کنید و پنیر را در ظرفی ریخته و با چنگال فشار دهید تا کاملا له شود اسفناج را به همراه پیاز و پنیر در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در انتها فلفل و نمک را می افزاییم و همه مواد را با هم کاملا مخلوط می نماییم خمیر را از وسط برش داده و روغن و شیر را مخلوط کرده و سس را روی خمیر می مالیم مواد را در طول خمیر می ریزیم.
مرحله چهارم
خمیر را لوله ای و کاملا محکم می پیچیم و در یک ظرف گرد مناسب فر از وسط لوله ها را می چینم تا ظرف کاملا پر شود یک زرده را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم.
مرحله پنجم
به دلخواه می توانید روی خمیر زیره سیاه یا سیاه دانه بپاشید فر را از قبل گرم می کنیم با دمای ۱۸۰ درجه می گذاریم پای اسفناج برای حدود ۴۰ دقیقه بپزد و روی آن قهوه ای شود.
مرحله ششم
می توانید پنیر پیتزا و گردو هم داخل مواد پای بریزید تا طعم متفاوتی را تجربه نمایید این غذای خوشمزه را تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazii.mojallal