طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه رستورانی

طرز تهیه پای اسفناج

طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه رستورانی پای اسفناج با خمیر یوفکا  پای اسفناج یونانی  تارت با خمیر جادویی

این پای اسفناج خوشمزه را می توانید برای پیش غذا یا غذای کامل استفاده کنید این غذای خوشمزه یک گزینه عالی برای سرو در مهمانی هاست که با طعم خوشمزه و ظاهر زیبایی که دارد میز شما را حسابی جلوه می بخشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
 اسفناجنیم کیلوگرم
خمیر فیلو۳ عدد
پیاز۱ عدد
پنیر فتایک کاسه کوچک
فلفل، نمکبه مقدار کافی
زرده تخم مرغبرای رویه

 

مواد لازم برای سس 
 روغن۱ فنجان
شیر۱ فنجان

طرز تهیه پای اسفناج

مرحله اول

برای درست کردن پای اسفناج در ابتدا اسفناج را پاک کنید و تمیز بشویید سپس آبکش کنید آب اضافه اسفناج ها که رفت روی تخته آشپزخانه بگذارید و با کارد تیز، ریز خرد کنید.

مرحله دوم

پیاز را پوست بگیرید و روی تخته گذاشته و خلالی خرد کنید و پنیر را در ظرفی ریخته و با چنگال فشار دهید تا کاملا له شود اسفناج را به همراه پیاز و پنیر در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در انتها فلفل و نمک را می افزاییم و همه مواد را با هم کاملا مخلوط می نماییم خمیر را از وسط برش داده و روغن و شیر را مخلوط کرده و سس را روی خمیر می مالیم مواد را در طول خمیر می ریزیم.

طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه رستورانی پای اسفناج با خمیر یوفکا  پای اسفناج یونانی  تارت با خمیر جادویی

مرحله چهارم

خمیر را لوله ای و کاملا محکم می پیچیم و در یک ظرف گرد مناسب فر از وسط لوله ها را می چینم تا ظرف کاملا پر شود یک زرده را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم.

مرحله پنجم

به دلخواه می توانید روی خمیر زیره سیاه یا سیاه دانه بپاشید فر را از قبل گرم می کنیم با دمای ۱۸۰ درجه می گذاریم پای اسفناج برای حدود ۴۰ دقیقه بپزد و روی آن قهوه ای شود.

طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه رستورانی پای اسفناج با خمیر یوفکا  پای اسفناج یونانی  تارت با خمیر جادویی

مرحله ششم

می توانید پنیر پیتزا و گردو هم داخل مواد پای بریزید تا طعم متفاوتی را تجربه نمایید این غذای خوشمزه را تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 13 آبان 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.