طرز تهیه پاستا فتو چینی خوشمزه به روش ایتالیایی
طرز تهیه کوکو قندی اصفهانی خوشمزه در منزل
طرز تهیه کوکو قندی کوکو قندی یکی از غذاهای خوشمزه شهر اصفهان است که به عنوان دسر سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه سیب زمینی چوبی ترد و خوشمزه برای میان وعده
طرز تهیه سیب زمینی چوبی این میان وعده خوشمزه را خیلی ساده در منزل با کمترین مواد اولیه درست کنید و از خوردن …
طرز تهیه لوبیا پلو ساده و فوری خونگی با طعمی عالی
طرز تهیه لوبیا پلو ساده لوبیا پلو یکی از محبوب ترین غذاهای پلویی در میان ایرانیان محسوب می شود که خیلی فوری آماده …
طرز تهیه پاستا فتو چینی
پاستا فتو چینی یک پاستای ایتالیایی به معنای روبان کوچک است این پاستا در رم بسیار پرطرفدار است این غذای خوشمزه را حتما تست کنید و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا فتو چینی خوشمزه به روش ایتالیایی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا فِتوچینی | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲۵۰ میلی لیتر |
خامه | ۱۰۰ گرم |
پنیرخامه ای | ۵۰ گرم |
آب | ۵۰۰ میلی لیتر |
زردچوبه | نصف قاشق چای خوری |
نمک،فلفل سیاه،پولبیبر یا فلفل قرمز | طبق ذائقه |
آویشن | ۱ قاشق مربا خوری |
گوجه گیلاسی | ۱۵ عدد |
جعفری خردشده | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمسان | برای روی پاستا که قابل حذفه |
روغن زیتون | به میزان کافی |
طرز تهیه پاستا فتو چینی
مرحله اول
برای درست کردن پاستا فتو چینی در ابتدا پیاز را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه خیلی ریز خرد می کنیم سپس تابه را روی حرارت می گذاریم روغن می ریزیم تا داغ شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم وقتی پیاز سبک شد سیر رنده شده را اضافه می کنیم و به آن زردچوبه و رب گوجه را می افزاییم برای یک تا دو دقیقه تف می دهیم.
مرحله سوم
وقتی خامی رب گرفته شد و عطر سیر بلند شد شیر و خامه را به همراه پنیر خامه ای اضافه می کنیم و خوب مخلوط می نماییم تا پنیر و خامه در شیر کاملا حل شوند و یک مخلوط یکدست داشته باشیم.
مرحله چهارم
در ادامه آب را به همراه نمک، فلفل سیاه، پولبیبر یا فلفل قرمز و آویشن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید وقتی به جوش رسید پاستا فتو چینی ( خشک) را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله گوجه گیلاسی و جعفری خرد شده را می ریزیم و در ظرف را می بندیم و برای نیم ساعت با حرارت کم می گذاریم بپزد تا سس ما غلیظ شود و به خورد پاستا ها برود.
مرحله ششم
در این مرحله غذا آماده است در ظرف سرو بکشید و روی آن را با روغن زیتون، پنیر پارمیسان و جعفری تزئین کنید و در کنار خانواده از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy