طرز تهیه کوکو فوری خوشمزه و خانگی در چند دقیقه
طرز تهیه کوکو فوری
کوکو فوری برای کسانی که زمانی کمی برای تهیه غذا دارند بسیار شیرین و دلچسب است چرا که در زمان کمی غذای خوبی می توانند درست کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو فوری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
اسفناج خرد شده | ۵۰۰ گرم |
کنجد | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری از هر کدام |
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه کوکو اسفناج ابتدا باید اسفناج ها را بشویید و در داخل قابلمه بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آبش گرفته شود و تا حدودی پخته شود.معمولا بیست دقیقه روی حرارت بودن کافی است.
مرحله دوم
در این مرحله اسفناج را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود و بعد از آنکه حرارت آن کم شد داخل غذاساز یا میکسر ریخته و اجازه دهید تا مانند پوره شود.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید.پیاز را درون تابه بدون روغن بریزید و بعد از اینکه آب پیاز گرفته شد به آن روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا پیاز طلایی شود.
مرحله چهارم
حالا باید اسفناج را به پیاز داغ اضافه کنید و هم بزنید و حدود یک دقیقه تفت دهید و بعد از یک دقیقه تفت دادن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
مرحله پنجم
مخلوط اسفناج و پیاز را درون یک ظرف بریزید و نمک، فلفل و زردچوبه را با نصف آرد به آن اضافه کنید و به هم بزنید.تخم مرغ ها را درون این ظرف بشکنید و اگر دلتان خواست کنجد را هم به ان اضافه کنید.
مرحله ششم
اگر دیدید که مواد شما شل است باید آرد اضافه کرده و یک قاشق دیگر هم اضافه کنید تا خودش را بگیرید اگر باز هم شل بود یک قاشق دیگر آرد می توانید اضافه کنید.
مرحله هفتم
باید تابه را روی گاز بگذارید و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن خوب داغ شود و بعد از آن مواد کوکو را درون تابه ریخته و با قاشق آن را صاف کنید.درب تابه را بگذارید و اجازه دهید یک ربع با حرارت کم پخته شود.
- منبع : rahil.ardalan