طرز تهیه کوکو شوید با سیب زمینی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه کوکو شوید
کوکو شوید جزو خوشمزه ترین کوکوهای ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر منحصر به فرد است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو شوید در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شوید | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
زیره | نصف قاشق چایخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو شوید
مرحله اول
برای تهیه کوکو شوید ابتدا باید سیب زمینی ها را همراه مقداری آب در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهیم تا سیب زمینی ها کم کم آبپز شوند.اضافه کردن مقداری نمک به قابلمه طعم سیب زمینی را بهتر می کند.
مرحله دوم
در این مرحله شویدها را پاک کرده و بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی شوید خارج شود.بعد از خشک شدن شویدها باید به صورت ساطوری ریز خرد شوند و در کاسه ای بزرگی می ریزید.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز ، رنده کنید و بعد از رنده کردن آب آن را بگیرید و به شوید ها اضافه کنید.اگر آب پیاز در این مرحله گرفته نشود کوکو شل می شود و کیفیت آن پایین می آید.
مرحله چهارم
در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و خوب به هم بزنید به طوری که زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی آن حاصل شود.سپس زردچوبه و نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
مرحله پنجم
تخم مرغ را به شوید و پیاز اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.حالا وقت آن است که سیب زمینی آبپز شده از قبل را رنده کنید و به سایر مواد کوکو اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
مرحله ششم
تابه را روی اجاق قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن کاملا داغ شود.بعد از داغ شدن با قاشق مقداری از مایع کوکو برداشته و به شکلی که مدنظرمان است در تابه می ریزیم.
مرحله هفتم
بعد از پختن طرف اول کوکو باید برگردانیم و صبر کنیم تا طرف دوم نیز پخته شود.بعد از چند دقیقه کوکوهای را در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و آماده سرو کردن شود.
- منبع : myblue.house