طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی و خوشمزه

طرز تهیه کرانچی

طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی و خوشمزه طرز تهیه کرانچی چی توز  طرز تهیه کرانچی فلفلی  طرز تهیه کرانچی بیرونی  طرز تهیه کرانچی با نشاسته ذرت  طرز تهیه کرانچی سیب زمینی  طرز تهیه کرانچی بدون پنیر  طرز تهیه کرانچی خانگی با ماکارونی  طرز تهیه کرانچی پنیری

کرانچی سیب زمینی یک میان وعده خوشمزه خانگی برای بچه ها است این پفک خوشمزه را بدون مواد نگهدارنده می توانید در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی و خوشمزه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای کرانچی
تخم مرغ۱ عدد
آب۱/۳ لیوان
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه۱/۲ قاشق چای خوری
پونه کوهی یا هر سبزی خشک دیگه ای۱ قاشق مربا خوری
آویشن۱ قاشق چای خوری
پاپریکا۱ قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
سیب زمینی متوسط۲ عدد
آرد گندم۲ قاشق غذا خوری سرپر
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
سس کچاپ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کرانچی

مرحله اول

برای درست کردن کرانچی سیب زمینی در ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه چهار قاچ می کنیم و در ظرفی می ریزیم و با آب ۲۰ دقیقه می گذاریم بپزد.

مرحله دوم

سیب زمینی های پخته شده را پوره می کنیم و کنار می گذاریم، تخم مرغ را به همراه آب و ادویه ها مخلوط می کنیم سپس بکینگ پودر و آرد را به مواد اضافه می کنیم و کاملا با هم مخلوط می نماییم.

مرحله سوم

سیب زمینی پوره شده و سس کچاب را به مواد کرانچی می افزاییم و مخلوط می کنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند اگر تکه سیب زمینی در مواد بود از صافی رد کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد کرانچی را داخل قیف می ریزیم و داخل تابه روغن ریخته وقتی داغ شد مواد را داخل آن می ریزیم و سرخ می کنیم وقتی هر دو طرف آن طلایی شد روی دستمال آشپزخانه می گذاریم.

طرز تهیه کرانچی سیب زمینی خانگی و خوشمزه طرز تهیه کرانچی چی توز  طرز تهیه کرانچی فلفلی  طرز تهیه کرانچی بیرونی  طرز تهیه کرانچی با نشاسته ذرت  طرز تهیه کرانچی سیب زمینی  طرز تهیه کرانچی بدون پنیر  طرز تهیه کرانچی خانگی با ماکارونی  طرز تهیه کرانچی پنیری

مرحله پنجم

تا روغن اضافی آن که گرفته شود فقط نباید روی هم بگذارید چون خمیر و نرم می شود وقتی خنک شد داخل ظرف سرو بریزید و با هر سسی که دوست دارید میل کنید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 31 شهریور 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.