طرز تهیه واویشگا گوشت تکه ای به روش شمالی ها
طرز تهیه شیر برنج با کدو حلوایی آش خوشمزه گیلانی
طرز تهیه شیر برنج با کدو حلوایی یکی از آش های خوشمزه ای که می توانید با کدو حلوایی درست کنید این آش گیلانی فوق …
طرز تهیه آش لخشک خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش لخشک آش لخشک یکی از آش های خوشمزه و محلی است که متعلق به استان خراسان رضوی است، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه خورش غوره مسما بادمجان با گوشت خوشمزه و خانگی
طرز تهیه خورش غوره مسما خورش غوره مسما یکی از غذاهای خوشمزه است که معمولا فقط در فصل بهار به دلیل وجود غوره پخته …
طرز تهیه واویشگا گوشت
واویشگا گوشت یک غذای خوشمزه است که شمالی ها می پزند و اصالتا این غذا برای کشور روسیه است این غذای متفاوت را حتما امتحان کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشگا گوشت تکه ای به روش شمالی ها در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خرد شده | نیم کیلو |
گوجه فرنگی | ۵ عدد پوره شده |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
سماق قرمز | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | یک عدد |
آبغوره | به مقدار کافی |
طرز تهیه واویشگا گوشت
مرحله اول
برای درست کردن واویشگا گوشت در ابتدا پیاز را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم سپس تابه را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و روغن ریخته تا داغ شود.
مرحله دوم
بعد از گرم شدن روغن پیازها را داخل تابه می ریزیم تا تفت بخورد و طلایی و سبک شود سپس گوشت را که به صورت تکه ای خرد کرده ایم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
مرحله سوم
در ادامه فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت می افزاییم و کمی تفت داده در این فاصله گوجه ها را پوست می گیریم و پوره می کنیم و به همراه آبغوره و سماق اضافه می نماییم.
مرحله چهارم
حرارت اجاق گاز را کم می کنیم تا آب گوجه گرفته شود و خوراک به روغن بیافتد سپس نمک می زنیم اگر که گوشت کاملا پخته نشده است کمی آب جوش بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
مرحله پنجم
بعد از پختن گوشت واویشگا آن را در ظرف سرو بکشید و به دلخواه تزئین نمایید و در کنار خانواد این غذای شمالی خوشمزه را میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- sofreh_rangarang_