طرز تهیه کوکو جوانه ماش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو جوانه ماش خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو جوانه ماش کوکو جوانه ماش یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین و مقوی ترین انواع کوکو است که مناسب …

طرز تهیه سوپ سیب زمینی خوشمزه و مقوی با طعم عالی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی خوشمزه و مقوی با طعم عالی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی سوپ سیب زمینی یک پیش غذا خوشمزه و ساده است که می توانید برای مهمانی ها از آن …

طرز تهیه پاستا فتو چینی خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاستا فتو چینی خوشمزه به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاستا فتو چینی پاستا فتو چینی یک پاستای ایتالیایی به معنای روبان کوچک است این پاستا در رم بسیار پرطرفدار است …

طرز تهیه کوکو لوبیا چشم بلبلی

طرز تهیه کوکو لوبیا چشم بلبلی خوشمزه و خانگی

کوکو چشم بلبلی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید با لوبیا چشم بلبلی تهیه کنید است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو لوبیا چشم بلبلی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چشم بلبلی۱ پیمانه خیس خورده از شب قبل
پیاز۱ عدد متوسط
تخم مرغ۱ عدد
سیب زمینی۱ عدد متوسط
سیر۲ حبه
جعفری خرد شده۳ قاشق غذاخوری
آرد۱ قلشق غذاخوری
پودر گشنیز۱ قاشق چایخوری
پودر زیره۱ قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو لوبیا چشم بلبلی

مرحله اول

برای تهیه کوکو چشم بلبلی ابتدا یک پیاز را شسته و پوست می کنید و با رنده ریز ، رنده کنید و بعد از رنده کردن آب پیاز را خارج کنید چرا که باعث می شود که کوکوی شما وا برود و کیفیت آن کم شود.

مرحله دوم

لوبیا چشم بلبلی را که باید از شب قبل در آب بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کتید تا نفخ آن از بین برود.سپس لوبیا را می پزیم و بعد از پختن در غذاساز له می کنیم یا با گوشکوب می کوبیم.

مرحله سوم

در این مرحله باید سیب زمینی را در قابلمه با آب قرار دهیم و آبپز کنیم.بعد از اینکه سیب زمینی پخت صبر می کنیم تا سرد شود و پوست می گیریم و با رنده آن را رنده می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی رنده شده با لوبیا له شده و پیاز رنده شده و آرد و نمک و فلفل و جعفری و پودر گشنیز و پودر زیره و تخم مرغ مخلوط می کنیم و خوب مواد را به می زنیم تا یک ترکیب یکدست ایجاد شود.

مرحله پنجم

روی مواد سلفون بکشید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.بعد از نیم ساعت یک تابه روی اجاق گذاشته و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.مواد را کم کم به شکلی که مد نظرتان است در تابه بریزید.

مرحله ششم

بعد از پختن طرف اول باید کوکوها را برگردانده تا طرف دیگر طلایی شود.بعد از پختن کامل کوکو باید در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و آماده سرو شود.با گوجه فرنگی و خایر شور تزیین کنید و میل کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.