طرز تهیه کیک مرغ شیک و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه کیک مرغ
کیک مرغ یک غذای شیک و خاص برای مهمانی هاست و جلوه خاصی به میز پذیرایی شما می دهد این غذا یک غذای بین المللی است و دستور پخت های متفاوتی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مرغ شیک و مجلسی به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کیک مرغ | |
سینه مرغ بدون استخوان | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
نمک و فلفل سیاه و آویشن برای پختن مرغ | به مقدار لازم |
آب برای پختن مرغ | ۲ لیوان |
خیارشور | ۷ عددمتوسط |
گردو | ۱۰ عدد |
پیازچه و جعفری | به مقدار دلخواه |
نان تست | ۱۶ عدد |
مواد لازم برای سس | |
ماست هم زده | ۱ لیوان |
سس مایونز | نصف لیوان |
پنیرخامه ای | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه و پولبیبر | به مقدار لازم |
طرز تهیه کیک مرغ
مرحله اول
دو عدد سینه مرغ را با دو عدد پیاز و دو عدد سیر به همراه نمک، فلفل و آویشن در یک قابلمه می ریزیم و دو لیوان آب روی آن ریخته و برای دو ساعت اجازه می دهیم تا پخته شود.
مرحله دوم
بعد از این که آب مرغ کاملا کشیده شد از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم خنک شود سپس در میکسر یا غذاساز می ریزیم تا کاملا میکس شود می توانید مرغ را ریش ریش هم کنید.
مرحله سوم
البته با غذاساز بهتر است زیرا انسجام مواد بیشتر می شود خیارشو را خرد می کنیم و به مرغ می افزاییم در ادامه گردو را در غذاساز خرد کرده و به مواد قبلی اضافه می نماییم.
مرحله چهارم
جعفری ها را تمیز پاک کرده و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم سپس پیازچه ها را نیز حلقه حلقه می کنیم و به مواد کیک مرغ اضافه می نماییم در این مرحله سس را آماده می کنیم.
مرحله پنجم
برای درست کردن سس، ماست هم زده را با سس مایونز و پنیر خامه ای مخلوط می کنیم در ادامه نمک، فلفل سیاه و پولبیبر را اضافه می نماییم و همه مواد را با هم مخلوط می نماییم.
مرحله ششم
دو سوم سس را مرحله به مرحله به مواد کیک مرغ اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم مواد کیک نه خیلی سفت و نه خیلی شل باید باشد اگر مواد سفت بود سس بیشتر می ریزیم.
مرحله هفتم
دور نان تست را برش می زنیم و نان ها را یک ردیف داخل قالب می چینیم بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنیم سپس روی نان تست از مایع آماده شده می ریزیم و صاف می کنیم.
مرحله هشتم
در ادامه یک لایه دیگر نان می گذاریم و مواد کیک مرغ می ریزیم به همین ترتیب تا پر شدن قالب ادامه می دهیم سپس ردیف آخر را سس مایونز می ریزیم و قالب را برای ۶ تا ۷ ساعت داخل یخچال می گذاریم.
مرحله نهم
بعد از این زمان فالب را خارج کرده و کیک مرغ را از داخل آن بیرون می آوریم دور نان تست را داخل غذاساز ریخته تا پودر شود سپس دور کیک را سس مایونز می زنیم و پودر را با کف دست دور آن می چسبانیم.
مرحله دهم
در انتها دور ظرف سرو را تمیز می کنیم و برای تزیین کیک مرغ آن را با پیازچه خرد شده و گوجه گیلاسی تزئین می کنیم کیک مرغ خوشمزه ما آماده سرو است در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy