طرز تهیه ماهیچه مجلسی خوشمزه زعفرانی مرحله به مرحله

طرز تهیه ماهیچه مجلسی خوشمزه زعفرانی مرحله به مرحله

طرز تهیه ماهیچه مجلسی ماهیچه یک غذای مجلسی و خوشمزه و یک گزینه عالی برای میز پذبرایی در مهمانی ها می باشد این …

طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ جو قرمز رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ جو سوپ جو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که هم به عنوان یک غذای سبک برای شام و هم …

طرز تهیه کوکو حشینه بندری خانگی و خوشمزه

طرز تهیه کوکو حشینه بندری خانگی و خوشمزه

طرز تهیه کوکو حشینه کوکو حشینه همان کوکو ماهی بندری است که از ماهی حشینه در تهیه آن استفاده می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه بیف استراگانف

طرز تهیه بیف استراگانف خوشمزه و حرفه ای طرز تهیه بیف استراگانف مرغ طرز تهیه بیف استراگانف حرفه ای طرز تهیه بیف استراگانف گوشت طرز تهیه بیف استراگانف برای 4 نفر طرز تهیه بیف استراگانف بدون خامه طرز تهیه بیف استراگانف تصویری طرز تهیه بیف استراگانف رستورانی

یکی از غذاهای خوشمزه روسی بیف استراگانف است که در کل جهان پرطرفدار است ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله  طرز تهیه بیف استراگانف روسی خوشمزه و حرفه ای در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت راسته گوساله۵۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
آب برای پخت گوشت۱ استکان
قارچ۳۰۰ گرم
لیموترش۱ عدد
شیر۱ لیوان
خامه۱۵۰ گرم
آرد۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون، فلفل سیاه، پولبیبر و نمکبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه و جوزهندیبه میزان لازم
سیب زمینی سرخ شده۲ عدد

طرز تهیه بیف استراگانف

مرحله اول

در ابتدا گوشت راسته گوساله را یک روز در یخچال بگذارید تا بیات شود به صورت ورقه ای نازک برش می دهیم و ورقه ها را به صورت نواری خرد می کنیم در ظرفی می ریزیم.

مرحله دوم

روغن زیتون، فلفل سیاه، پولبیبر و نمک را روی گوشت های نواری شده می ریزیم تا مزه دار شوند و برای یک ساعت کنار می گذاریم سپس پیازها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه خلالی می کنیم.

مرحله سوم

تابه را روی اجاق می گذاریم و کره و روغن در آن می ریزیم و پیازهای خلال شده را در تابه ریخته و سرخ می کنیم تا کاملا سبک شوند وقتی پیاز نرم شد گوشت را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

با حرارت بالا گوشت را برای چند دقیقه سرخ می کنیم تا خیلی گوشت خشک نشود و آب نندازد سپس یک استکان آب داغ به تابه اضافه می کنیم و اجازه می  دهیم گوشت ها برای یک ساعت بپزد.

مرحله پنجم

دقت کنید که باید حرارت اجاق گاز کم باشد سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به شکل خلال های خیلی نازک برش می زنیم و در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

قارچ ها را شسته اجازه می دهیم آبش برود سپس به شکل اسلایس های صخیم روی تخته آشپزخانه برش می زنیم و در مخلوط کره و روغن مایع داغ سرخ می کنیم و آب لیمو ترش به آن می افزاییم.

مرحله هفتم

قارچ را که سرخ کردیم یک عدد سیر را رنده می کنیم و به آن می افزاییم سپس نمک و فلفل سیاه و جوزهندی و ۱ قاشق غذاخوری آرد را به قارچ ها افزوده و برای یک دقیقه تفت می دهیم.

طرز تهیه بیف استراگانف خوشمزه و حرفه ای طرز تهیه بیف استراگانف مرغ طرز تهیه بیف استراگانف حرفه ای طرز تهیه بیف استراگانف گوشت طرز تهیه بیف استراگانف برای 4 نفر طرز تهیه بیف استراگانف بدون خامه طرز تهیه بیف استراگانف تصویری طرز تهیه بیف استراگانف رستورانی

مرحله هشتم

بوی خامی آرد که گرفته شد شیر را اضافه می کنیم و روی حرارت کم هم می زنیم تا کمی غلیظ شود سپس خامه را اضافه می کنیم  بعد از یک دقیقه سس آماده است و گوشت ها را به آن اضافه می کنیم.

مرحله نهم

خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم گوشت ها برای دو دقیقه با حرارت کم در سس بجوشد تا آماده شود سپس در ظرف سرو بریزید و با سیب زمینی خلالی تزئین کنید.

مرحله دهم

این غذای خوشمزه را می توانید با گوجه گیلاسی و فلفل تزئین کنید و برای مهمانی ها و مجالس خاص سرو نمایید و در کنار خانواده از خوردن بیف استراگانف خوشمزه لذت ببرید. نوش جان.

نکته پخت بیف استراگانوف

برای تفت دادن گوشت از حرارت بالا استفاده کنید با این کار گوشت آب نمی اندازد و آب داخل گوشت می ماند و مانع از خشک شدن آن می شود و با این کار زودتر هم می پزد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.