طرز تهیه باقالی پخته بازاری خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه باقالی

طرز تهیه باقالی پخته بازاری خوشمزه مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی پخته بازاری طرز تهیه باقالی پخته با پوست طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازه  طرز تهیه باقالی خشک طرز تهیه باقالی تازه با سرکه طرز تهیه باقالی طرز تهیه باقلا پته

یکی از خوشمزه های که در هر فصلی می توانید بپزید باقالی است با طعم خوشمزه و فوق العاده اش که همراه نمک و فلفل بی نظیرتر می شود اما در فصل زمستان در سرما مزه دیگری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی پخته بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم باقالی 
باقالی خشکنیم کیلو
گلپریک قاشق مربا خوری
سماقنوک قاشق
سرکه سفید یا قرمزبه اندازه کافی
نمک، فلفلبه اندازه کافی
آبلمیودو قاشق غذاخوری

طرز تهیه باقالی

مرحله اول

برای درست کردن باقالی ابتدا باقالی خشک را برای ۲۴ ساعت می خیسانیم در این ۲۴ ساعت سه بار آب باقالی ها را عوض می کنیم و آب تازه می ریزیم سپس آبکش می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله دوم

اجاق گاز را روشن می کنیم و قابلمه را برای ۳ الی ۴ ساعت روی شعله متوسط قرار می دهیم زمان پخت به جنس باقالی بستگی دارد و ممکن است کمی کوتاه تر یا طولانی تر شود.

مرحله سوم

بعد از پخت نمک و گلپر اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر هم صبر می کنیم سپس زیر اجاق گاز را خاموش می کنیم و باقالی پخته را به ظرف سرو منتقل می کنیم.

مرحله چهارم

فلفل سیاه و قرمز باقالی را خوشمزه تر می کند و سرکه هم فرقی نمی کند سرکه قرمز یا سفید بریزید و آب لیمو هم کاملا سلیقه ای است  و روی آن سماق و گلپر و نمک بپاشید.

مرحله پنجم

میزان طعم دهنده ها سلیقه ای است، این باقالی خوشمزه را می توانید در فصل تابستان با باقالی تازه بپزید و به عنوان یک میان وعده خوشمزه و مفید در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.

طرز تهیه باقالی پخته بازاری خوشمزه مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی پخته بازاری طرز تهیه باقالی پخته با پوست طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازه  طرز تهیه باقالی خشک طرز تهیه باقالی تازه با سرکه طرز تهیه باقالی طرز تهیه باقلا پته

طرز تهیه باقالی پخته با باقالی تازه

برای درست کردن باقالی با باقالی تازه آن ها را با پوست بشویید و داخل قابلمه بگذارید تا بپزد باقالی تازه در زمان کوتاه تری می پزد می توانید نمک و فلفل و سرکه به آب بزنید تا در زمان پخت هم مزه بگیرد ولی نمک کمی دیر پزترش می کند بعد از پخت در ظرف سرو بریزید و با فلفل و گلپر و نمک و سرکه مزه دارش کنید.نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 5 دی 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.