طرز تهیه خورش قورمه سبزی نذری با طعمی عالی و خوشمزه

طرز تهیه خورش قورمه سبزی نذری با طعمی عالی و خوشمزه

طرز تهیه خورش قورمه سبزی نذری قورمه سبزی همان طور که از نامش پیداست یک غذای خوشمزه و ترکیبی از قورمه یا همان …

طرز تهیه گراتن کدو سبز خوشمزه و مجلسی بدون گوشت

طرز تهیه گراتن کدو سبز خوشمزه و مجلسی بدون گوشت

طرز تهیه گراتن کدو سبز اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی و بدون گوشت و مرغ هستید گراتن کدو یک پیشنهاد …

طرز تهیه خورش جنوبی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش جنوبی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش جنوبی خورش جنوبی یکی از غذاهای لذیذ جنوب کشور است که ارزش یک بار امتحان کردن را دارد، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی

طرز تهیه کوکو بادمجان طرز تهیه کوکو بادمجان خام طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی طرز تهیه کوکو بادمجان با سیب زمینی طرز تهیه کوکو بادمجان با قارچ طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده طرز تهیه کوکو بادمجان گیلانی دانلود طرز تهیه کوکو بادمجان طرز تهیه کوکو بادمجان و کدو

کوکو بادمجان یکی از کوکوهای نسبتا محبوب است که بسیاری از مردم به دلیل آشنا نبودن با طرز تهیه این کوکوی خوشمزه از طعم بی نظیر آن بی بهره بوده اند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو بادمجان خوشمزه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
بادمجان متوسط۵ عدد
تخم مرغ
۴ عدد
نمک و فلفل
به مقدار کافی
زردچوبه
۱ قاشق چایخوری
پیاز کوچک
۱ عدد
دارچین
۱/۲ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی
۵۰ میلی لیتر
سیر۲ حبه
آرد گندم۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی

مرحله اول

برای تهیه کوکو بادمجان کبابی باید ابتدا بادمجان ها را شسته و به سیخ بکشید و روی گاز یا منقل کبابی کنید و بعد از کبابی شدن پوست بادمجان را بگیرید و به روش ساطوری خرد کنید.

مرحله دوم

در این مرحله سیر و پیاز را با رنده ریز رنده کنید و ادویه ها را به سیر و پیاز اضافه کنید.تخم مرغ را خوب به هم بزنید و بعد از اینکه خوب زده شدن به بادمجان اضافه کنید و باز به هم بزنید.

مرحله سوم

اگر تمایل دارید که کوکوی شما صاف تر در بیاید و قالبی مثل کوکو سبزی شود به مواد یک قاشق آرد را اضافه کنید ولی اگر می خواهید گرد و سبک باشد نیازی به آرد هم نیست.

مرحله چهارم

تابه را روی گاز گذاشته و روغن را درون آن بریزید و صبر کنید تا خوب داغ شود.حالا مواد کوکو را بسته به نظر خود یکدفعه یا با قاشق کم کم درون تابه بریزید و صبر کنید تا سرخ شود.

مرحله پنجم

اگر همه مواد را درون تابه ریخته اید باید کوکو را برش داده و به طرف دیگر برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.اگر هم قالبی ریخته اید بر گردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم

این کوکو را می توانید با برنج و یا نان و یا ساندویچ سرو کنید. توصیه می شود که هر سه حالت را امتحان کنید چرا که هر سه حالت مورد توجه قرار گرفته است برای تزیین کوکو در ظرف سرو با خیارشور و گوجه تزیین کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.