طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ مکزیکی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ
سالاد قارچ و مرغ یکی از سالادهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که حتی می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل مورد استفاده قرار دهید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۶۰۰ گرم |
نخود فرنگی | ۲۰۰ گرم |
قارچ دکمه ای | ۳۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
کاهو کوچک | ۱ عدد |
پیازچه | ۳ عدد |
سس مایونز | اختیاری |
روغن زیتون | ۶ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب یا بالزامیک | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ حبه |
پاپریکا | ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ
مرحله اول
برای تهیه سالاد قارچ و مرغ ابتدا باید سیب زمینی را شسته و یک قابلمه بردارید و سیب زمینی را درون آن بیندازید و آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم سیب زمینی آبپز شود.
مرحله دوم
نخود فرنگی را می توانید خودتان بپزید و یا از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید.اگر از کنسرو استفاده کردید آن را آبکش کنید و روی ان آب گرم بریزید و در ظرفی قرار دهید تا در ادامه مورد استفاده قرار دهید.
مرحله سوم
حالا نوبت قارچ های دکمه ای است که باید آنها را ورقه ای کنید و یک تابه برداشته و روغن درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید و با دمای بالا تفت دهید و بعد به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله باید به سراغ سینه مرغ بروید.روند کار به این صورت است که سینه مرغ را ورقه ای کنید و تابه روی اجاق قرار دهید و سینه مرغ را در تابه تفت دهید و به آن پاپریکا و نمک اضافه کنید.
مرحله پنجم
در انتهای مرحله تفت دادن سینه مرغ در تابه باید پیازچه را شسته و آب آن را بگیرید و به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به سینه مرغ اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت آن را بردارید.
مرحله ششم
در این مرحله کاهوی خرد شده را در کف ظرف مورد نظر بریزید و و سیب زمینی را اضافه کنید و به ترتیب همه مواد را با هم مخلوط کنید و سس مایونز را هم اضافه کنید و دو ساعت در یخچال بگذارید و نوش جان کنید.
- منبع : ayliz_cake.tabriz