طرز تهیه دلمه بادمجان دونفره فوق العاده خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دلمه بادمجان دونفره

طرز تهیه دلمه بادمجان شکم پر طرز تهیه دلمه بادمجان در مایکروفر طرز تهیه دلمه بادمجان بدون فر طرز تهیه دلمه بادمجان با سویا طرز تهیه دلمه بادمجان در فر طرز تهیه دلمه بادمجان دونفره طرز تهیه دلمه بادمجان تصویری طرز تهیه دلمه بادمجان رزا منتظمی

دلمه بادمجان از غذاهای سنتی و بسیار با قدمت خاورمیانه می باشد که در کشور عزیزمان ایران، ترکیه و کشورهای عربی طرفداران بسیاری دارد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان دونفره در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
بادمجان دلمه ای۴ عدد درشت
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
برنجیک دوم پیمانه
لپهیک چهارم پیمانه
گوجه فرنگی۳ عدد
سبزی دلمه۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگییک دوم قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
آب لیمو ترشبه مقدار دلخواه

طرز تهیه دلمه بادمجان دونفره

 

مرحله اول

برای تهیه دلمه بادمجان مجلسی و خوشمزه ابتدا بادمجان دلمه ای را با پوست شسته و قسمت کلاهک بادمجان را با کارد به آرامی برش می زنیم و کنار می گذاریم تا در انتها از آن استفاده کنیم.

مرحله دوم

گوشت داخل بادمجان را با یک قاشق کوچک مثل قاشق چای خوری یا مربا خوری بتراشید و بیرون بیاورید مواظب باشید بادمجان سوراخ نشود و نباید کل بادمجان تراشیده شود یک لایه دور بادمجان می ماند.

مرحله سوم

همه بادمجان ها را که به این صورت آماده کردیم کنار می گذاریم یا یک ساعت در آب نمک می خیسانیم تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس بادمجان ها را خشک می کنیم.

مرحله چهارم

برای مواد داخل دلمه بادمجان ابتدا یک پیاز را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم تابه را روی اجاق گاز قرار می دهیم تا گرم شود سپس روغن اضافه کرده و پیازها را می افزاییم.

مرحله پنجم

پیازها را تفت می دهیم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و ادویه ها شامل: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را می افزاییم و مواد را با هم تفت می دهیم تا گوشت کاملا بپزد.

مرحله ششم

در این مرحله آن مقدار بادمجانی که از داخل شکم بادمجانها خالی کرده بودیم را هم به مواد دلمه می افزاییم و با بقیه مواد می گذاریم تفت بخورد و پخته شود و برنج آبکش شده را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

لپه را نیز از قبل پاک کنید و بشویید سپس در قابلمه جدا بپزید و بعد از پخت به مواد دلمه اضافه کنید در انتها سبزی دلمه را که پاک کرده شسته و خرد کرده ایم می افزاییم تا عطر عالی به دلمه دهد.

مرحله هشتم

برای روی بادمجان ها یک سس خوشمزه درست می کنیم برای این کار یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید سپس تابه را گرم کرده روغن می ریزیم و پیازها را در آن تفت می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله نهم

۳ عدد گوجه را میکس کرده و یا رنده می کنیم و به تابه می افزاییم و نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و در آخر رب می زنیم و تفت می دهیم تا مواد سس با هم بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.

مرحله دهم

بادمجان هایی که شکمشان را خالی کرده بودیم را با مواد گوشتی پر می کنیم و روی آن یک ورقه برش خورده گوجه فرنگی قرار می دهیم و کلاهک بادمجان را روی آن می گذاریم.

مرحله یازدهم

در ظرفی که سس را آماده کرده بودیم بادمجان ها را می چینیم و مقداری از سس را روی بادمجان ها می ریزیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد در مدت پخت هم می توانید از سس روی بادمجان ها بریزد.

مرحله دوازدهم

بهتر است ظرفی را که برای پخت بادمجان ها انتخاب می کنید متناسب با سایز آنها باشد تا در زمان پخت ایستاده بمانند و حالت خود را از دست ندهند و در انتها خارج کردن آن ها راحتتر خواهد بود.

مرحله سیزدهم

می توانید مقداری سرکه و شکر و روغن را اضافه کنید و موقعی که بادمجان ها را پر کردید قبل از گذاشتن کلاهک، روی بادمجان ها بریزید طعم ملس خوشمزه ای پیدا می کنند.

مرحله چهاردهم

در انتها می توانید از آبلیمو هم برای چاشنی استفاده نمایید، این دلمه بادمجان خوشمزه را برای مهمانی ها بپزید و در کنار خانواده از طعم دلپذیر و فوق العاده اش لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 21 خرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.