طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت ملایر و تویسرکان
طرز تهیه آش بادمجان
آش بادمجان یکی از آش های خوشمزه و محلی است که در جاهای مختلف کشور از جمله ملایر و تویسرکان و اصفهان پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش بادمجان در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور جو | ۲ لیوان |
لوبیا چیتی عدس، لوبیا قرمز، ماش، نخود، لوبیای سویا و لوبیا سفید | ۲ لیوان |
کشک | ۲۵۰ گرم |
بادمجان | ۳ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۴ عدد |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زرد چوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش بادمجان
مرحله اول
برای تهیه آش بادمجان ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد می کنید.سپس یک قابلمه بزرگ برداشته و روی اجاق می گذارید و روغن درون آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن باید پیاز را درون روغن ریخته و سرخ کنید.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را کوبیده و یا رنده می کنید و به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه می کنید.بعد از چند دقیقه تفت دادن نوبت آن است که بلغور و زردچوبه را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله سوم
در این مرحله روی مواد آب می ریزید تا با حرارت ملایم پخته شوند.حبوبات را در آب بخیسانید برای ۸ ساعت و چند باری آب آنها را عوض کنید تا نفخ آنها از بین برود و بپزید.
مرحله چهارم
بادمجان ها را پوست بگیرید و نمک بزنید.بعد از گذشت نیم ساعت باید آنها را حلقه حلقه کنید و همراه با حبوبات پخته شده به بلغوز اضافه کنید.در این مرحله باید آب و نم و فلفل آش را اندازه گرفته و تنظیم کنید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه آش روی حرارت ملایم کم کم جا افتاد وقت آن است که کشک را کمی رقیق کنید و برای حدودا ۲۰ دقیقه بجوشانید و همانطور که داغ است به آش خود اضافه کنید.
مرحله ششم
تقریبا آش بادمجان شما آماده شده است ، فقط کافی است که آش را در ظرف مناسب بریزید و با نعناع داغ تزیین کنید و در صورتی که علاقه دارید چند حلقه بادمجان سرخ شده روی آش قرار دهید.
- منبع : nill_banoye_emarat