طرز تهیه سالاد لبو خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد لبو
سالاد لبو یکی از سالاد های بسیار خوش طعم و رنگ است که مخصوص فصول سرد سال است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد لبو در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
چغندر | ۴ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیازچه | ۵۰ گرم |
خیارشور | ۳ عدد |
مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سالاد لبو
مرحله اول
برای تهیه سالاد لبو ابتدا باید چغندر ها را خوب شسته و در یک قابلمه بریزید و یک و نیم پیمانه آب هم به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا چغندر آرام آرام پخته شود.
مرحله دوم
این مرحله ، مرحله آبپز کردن تخم مرغ است.به این صورت که تخم مرغ را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب روی آن بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا آرام آرام پخته شود.
مرحله سوم
حالا که لبوهای شما کمی خنک شده اند باید آنها را روی تخته به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.خیار شور را هم به همین روش باید نگینی خرد کنید و کنار بگذارید تا به وقتش به سالاد اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله تخم مرغ هایی را که در مرحله دوم آبپز کرده بودید را نگینی خرد کرده و کنار گذاشته و سپس به سراغ پیازچه رفته و آن را ساطوری خرد کنید و کنار بگذارید تا در تهیه سالاد از آن استفاده کنید.
مرحله پنجم
یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و تمام مواد خرد شده در مراحل قبل را درون آن بریزید و سس مایونز را نیز به سالاد اضافه کنید.مواد سالاد را به هم بزنید تا تمام جاهای سالاد سس مالی شود.
مرحله ششم
۹۹ درصد کار را انجام داده اید و می توانید سالاد لبوی خود را برای نیم ساعت سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید.سپس می توانید با چند برگ جعفری و نخود فرنگی و پیازچه ساطوری شده خیلی خوب تزیین نمایید.
- منبع : jingoolart__