طرز تهیه آبگوشت جا افتاده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آبگوشت جا افتاده

طرز تهیه آبگوشت جا افتاده طرز تهیه آبگوشت مجلسی فیلم طرز تهیه آبگوشت سنتی طرز تهیه آبگوشت عربی طرز تهیه آبگوشت برای 4 نفر طرز تهیه آبگوشت در زودپز طرز تهیه آبگوشت ساده تصویری طرز تهیه آبگوشت سنتی طرز تهیه آبگوشت ارومیه

آبگوشت جا افتاده غذایی است که بسیار خوشمزه است و هر ایرانی از خوردن آن لذت می برد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت جا افتاده در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی با چربی و استخواننیم کیلو گرم
سیب زمینی۳ عدد متوسط
پیاز۲ عدد متوسط
نخود آبگوشتینصف پیمانه
لوبیا سفیدنصف پیمانه
لیمو عمانی۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت جا افتاده

مرحله اول

برای تهیه تهیه آبگوشت جا افتاده اولین قدم این است که شب قبل لز پخت حبوبات را در آب بخیسانید.گوشت را به تکه های دلخواه برش داده و در قابلمه بریزید. نخود و لوبیای خیس خورده را قبل از اضافه کردن به قابلمه آب بکشید. بعد از اضافه کردن حبوبات به گوشت باید پیاز را اضافه کنید. ابتدا پیاز را شسته و آن را پوست بگیرید.

مرحله دوم

اگر پیاز را درسته در قابلمه بریزید طعم آن بهتر می شود. حالا روی مواد آب جوشیده سرد شده ریخته و اجازه دهید تا بر روی حرارت خیلی کم بپزد و جابیفتد. می توانید در صورت تمایل در این مرحله کمی زردچوبه نیز اضافه کنید.

مرحله سوم

وقتی که گوشت و لوبیا خوب پخته شدند ، حتما با یک قاشق کف گوشت را که روی آب می آید بگیرید. این کار دیزی شما را شفاف تر خواهد کرد. بعد از اینکه گوشت و لوبیا پخت؛ پیاز های درسته را به آرامی با یک ملاقه از دیزی خارج کنید.

مرحله چهارم

وقت آن است که سیب زمینی پوست کنده را به آبگوشت خود اضافه کنید. البته می توانید سیب زمینی های کوچک را با برس به خوبی بشویید و آن ها را با پوست نیز به آبگوشت اضافه کنید. باید اجازه دهید تا دیزی کاملا جابیفتد.

مرحله پنجم

وقت آن است چربی های گوشت و دنبه را جدا کنید. چربی های گوسفندی پخته شده را با یک پیاز که خرد کرده اید و رب گوجه فرنگی حسابی مخلوط کنید تا یکدست شوند. اجازه بدهید تا بر روی حرارت کمی تفت بخورد تا رنگ بدهد.

مرحله ششم

در این مرحله مخلوط رب گوجه فرنگی خوشرنگ و دنبه چرب را به داخل قابلمه آبگوشت اضافه کنید. این کار کمک می کند تا دیزی حسابی روغن پس بدهد. در اواخر پخت؛ لیمو عمانی، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هفتم

توجه کنید که می توانید به جای لیمو عمانی از پرک لیمو نیز استفاده کنید. پیشنهاد ما به شما این است که یک قابلمه سنگی مخصوص طبخ دیزی خریداری کنید. دیزی در این قابلمه بسیار بهتر به عمل می آید و زمان پخت نیز کوتاه تر می شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 13 اسفند 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.