طرز تهیه آبگوشت چرب خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آبگوشت چرب
آبگوشت چرب یکی از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی است که جزو محبوب ترین غذاها می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت چرب در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی متوسط | ۳ عدد |
نخود آبگوشتی | نصف پیمانه |
گوشت با استخوان و چربی یا دنبه گوسفند | نیم کبلو گرم |
لوبیا سفید | نثف پیمانه |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
لیمو عمانی | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه آبگوشت چرب
مرحله اول
اولین قدم برای تهیه آبگوشت چرب و خوشمزه این است که اجازه بدهید تا ۲۴ ساعت بماند. در این بین آب حبوبات را چندباری عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. گوشت گوسفندی برای آبگوشت انتخاب بسیار مناسبی است. این گوشت بعد از پختن حسابی ریش ریش می شود و خوردنش لذت بخش است.
مرحله دوم
با یک چاقوی تیز گوشت را به تکه های دلخواه برش داده و در قابلمه بریزید. نخود و لوبیای خیس خورده را قبل از اضافه کردن به قابلمه آب بکشید. بعد از اضافه کردن حبوبات به گوشت باید پیاز را اضافه کنید. ابتدا پیاز را شسته و آن را پوست بگیرید.
مرحله سوم
پیاز را پوست گرفته و به طور کامل در قابلمه بیندازید. حالا روی مواد آب جوشیده سرد شده ریخته و اجازه دهید تا بر روی حرارت خیلی کم بپزد و جابیفتد. می توانید در صورت تمایل در این مرحله کمی زردچوبه نیز اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله باید اجازه دهید تا گوشت و لوبیا حسابی بپزد. حتما با یک قاشق کف گوشت را که روی آب می آید بگیرید. این کار دیزی شما را شفاف تر خواهد کرد. بعد از اینکه گوشت و لوبیا پخت؛ پیاز های درسته را به آرامی با یک ملاقه از دیزی خارج کنید.
مرحله پنجم
حالا وقت آن است که سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به دیزی اضافه کنید. البته می توانید سیب زمینی های کوچک را با برس به خوبی بشویید و آن ها را با پوست نیز به آبگوشت اضافه کنید. باید اجازه دهید تا دیزی کاملا جا بیفتد.
مرحله ششم
در این مرحله چربی های گوشت و دنبه را جدا کنید. چربی های گوسفندی پخته شده را با یک پیاز که خرد کرده اید و رب گوجه فرنگی حسابی مخلوط کنید تا یکدست شوند. اجازه بدهید تا بر روی حرارت کمی تفت بخورد تا رنگ بدهد.
مرحله هفتم
در این مرحله باید مخلوط رب گوجه فرنگی خوشرنگ و دنبه چرب را به داخل قابلمه آبگوشت اضافه کنید. این کار کمک می کند تا دیزی حسابی روغن پس بدهد. در اواخر پخت؛ لیمو عمانی، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید که می توانید به جای لیمو عمانی از پرک لیمو نیز استفاده کنید. پیشنهاد ما به شما این است که یک قابلمه سنگی مخصوص طبخ دیزی خریداری کنید. دیزی در این قابلمه بسیار بهتر به عمل می آید و زمان پخت نیز کوتاه تر می شود.
- منبع : taghche_magazineee__