طرز تهیه آبگوشت سنتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آبگوشت سنتی

طرز تهیه آبگوشت سنتی طرز تهیه آبگوشت خوشمزه مجلسی طرز تهیه آبگوشت سنتی تبریز طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی طرز تهیه آبگوشت خوشمزه برای 4 نفر طرز تهیه آبگوشت مجلسی برای 30 نفر طرز تهیه آبگوشت گوسفندی طرز تهیه آبگوشت برای 8 نفر طرز تهیه آبگوشت تبریزی با نخود

آبگوشت سنتی به همراه قورمه سبزی و کباب کوبیده محبوب ترین غذاهای سنتی ایرانی هستند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت سنتی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد
نخود آبگوشتی و لوبیا سفیدنیم پیمانه از هر کدام
گوشت با استخوان و چربی یا دنبه گوسفندنیم کیلو
پیاز متوسط۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت سنتی

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت سنتی شب قبل از پختن آن باید حبوبات را در آب بخیسانید و آب آن را چند بار عوض کنید تا دیگر دچار نفخ نشوید.برای تهیه این آبگوشت از گوشت گوسفندی استفاده می شود که بسیار لذیذ است و ریش ریش می شود.

مرحله دوم

در این مرحله خیلی راحت گوشت را به تکه های دلخواه برش داده و در قابلمه بریزید. نخود و لوبیای خیس خورده را قبل از اضافه کردن به قابلمه آب بکشید. بعد از اضافه کردن حبوبات به گوشت باید پیاز را اضافه کنید. ابتدا پیاز را شسته و آن را پوست بگیرید.

مرحله سوم

بهتر است که که پیاز را همان طور درسته در قابلمه بریزید. حالا روی مواد آب جوشیده سرد شده ریخته و اجازه دهید تا بر روی حرارت خیلی کم بپزد و جابیفتد. می توانید در صورت تمایل در این مرحله کمی زردچوبه نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم

این مرحله ، مرحله پختن گوشت و لوبیا است. حتما با یک قاشق کف گوشت را که روی آب می آید بگیرید. این کار دیزی شما را شفاف تر خواهد کرد. بعد از اینکه گوشت و لوبیا پخت؛ پیاز های درسته را به آرامی با یک ملاقه از دیزی خارج کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به دیزی اضافه کنید. البته می توانید سیب زمینی های کوچک را با برس به خوبی بشویید و آن ها را با پوست نیز به آبگوشت اضافه کنید. باید اجازه دهید تا دیزی کاملا جا بیفتد.

مرحله ششم

در این گام چربی های گوشت و دنبه را جدا کنید. چربی های گوسفندی پخته شده را با یک پیاز که خرد کرده اید و رب گوجه فرنگی حسابی مخلوط کنید تا یکدست شوند. اجازه بدهید تا بر روی حرارت کمی تفت بخورد تا رنگ بدهد.

مرحله هفتم

در این مرحله باید مخلوط رب گوجه فرنگی خوشرنگ و دنبه چرب را به داخل قابلمه آبگوشت اضافه کنید. این کار کمک می کند تا دیزی حسابی روغن پس بدهد. در اواخر پخت؛ لیمو عمانی، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هشتم

می توانید به جای لیمو عمانی از پرک لیمو نیز استفاده کنید. پیشنهاد ما به شما این است که یک قابلمه سنگی مخصوص طبخ دیزی خریداری کنید. دیزی در این قابلمه بسیار بهتر به عمل می آید و زمان پخت نیز کوتاه تر می شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 11 اسفند 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.