طرز تهیه آش لبو خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش لبو

طرز تهیه آش لبو

آش لبو یکی از آش های خوشمزه و محلی است که متعلق به قلب اقتصادی ایران یعنی شهر اراک است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش لبو در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود و عدسیک چهارم پیمانه از هر کدام
جو بدون پوست۱ پیمانه
لوبیا چیتینصف پیمانه
چغندر۲ عدد
سبزی آش۲۵۰ گرم
سرکه۱ پیمانه
قیسی۱۵ تا ۲۰ عدد
آلو بخارا۱۰ عدد
نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغبه مقدار لازم

طرز تهیه آش لبو

مرحله اول

برای تهیه آش لبو ابتدا باید چند لیوان آب درون قابلمه بریزید و جو را درون آن بریزید و وقتی کمی جوشید وقت آن است که سبزی را به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزند.

مرحله دوم

با جوشاندن حبوبات دو بار در داخل قابلمه نفخ آنها گرفته می شود.وقتی که یک بار جوشیدن آب آن را عوض کرده و آب جدید بریزید و نیم ساعت مانده به پخت کامل باید عدس را نیز اضافه کنید.توجه کنید که عدس حداقل یک ساعت خیس خورده باشد و بعد از آبکش کردن درون قابلمه بریزید.

مرحله سوم

وقتی که مطمئن شدید که حبوبات پخته اند باید به قابلمه ای که جو و سبزی درون آن است اضافه کرده تا چند جوشی با هم بخورند و بعد از آن مشاهده می کنید که آش شما در حال لعاب انداختن است.

مرحله چهارم

در این مرحله باید چغندر را به اندازه ای که مدنظرتان است خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید.بعد از این کار در قابلمه باید به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه گذاشته شود تا مواد آش خوب بپزند.

مرحله پنجم

برگه های قیسی و آلو بخارا را نیم ساعت در آب خیسانده و یک ربع آخر تهیه آش اضافه کنید.نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را تهیه کنید و نیمی از آن را یک ربع آخر پخت آش به سایر مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

نصف پیمانه سرکه را به آش اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه باید آش را از روی حرارت برداشته تا کمی سرد شود.اکنون آش شما آماده است و باید با پیاز داغ و نعناع داغ و سبر داغ آن را میل کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 26 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.