طرز تهیه آش فوری و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش فوری

طرز تهیه آش فوری

آش فوری دوغ یکی از خوشمزه ترین و آسان ترین آش های ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش فوری و خوشمزه مرحله به مرحله طرز تهیه آش فوری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دوغ کیسه ای۲ عدد
برنجنصف پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
سبزی تره، گشنیز، شویدنیم کیلو
سیر تازه۱ شاخه
نخود۱ پیمانه

طرز تهیه آش فوری

مرحله اول

برای تهیه آش فوری دوغ در ابتدای کار، نخود را درون یک کاسه می ریزید و روی آن آب می گیرید و حداقل به مدت ۴ ساعت کنار می گذاریدتا نفخ نخود گرفته شود ، البته بهتر است از شب قبل نخود را بخیسانید.

مرحله دوم

پس از اینکه نفخ نخود را گرفتید، آنرا آبکشی می کنید و داخل یک قابلمه مناسب می ریزید. دو لیوان آب اضافه می کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهید. حالا اجازه می دهید نخود به طور کامل بپزد و نرم شود.

مرحله سوم

حالا به سراغ اماده کردن دیگر مواد می روید. برای این منظور برنج را به خوبی می ‌شویید، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزید. در ادامه تخم مرغ را به آن اضافه می ‌کنید و هم می ‌زنید تا برنج و تخم مرغ با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله می‌توانیم یک قاشق غذاخورى آرد گندم هم اضافه کنید تا لعاب آش بیشتر شود. در ادامه دوغ ها را اضافه می‌ کنید و کمی مواد را هم می زنید تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روى حرارت ملایم قرار می دهید.

مرحله پنجم

پس از اینکه دوغ به نقطه جوش رسید، نخود پخته شده را به همراه مقداری نمک و ادویه به قابلمه اضافه می کنید. در ادامه سبزی آش را به خوبی می شویید، سپس آنرا خشک می کنید و به صورت درشت خرد می کنید.

مرحله ششم

در این مرحله سبزی آش را به قابلمه اضافه می کنید و کمی هم می زنید تا با دیگر مواد یکدست شود. حالا درب قابلمه را به صورت نیمه باز قرار می دهید و اجازه می دهید آش با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. در پایان آش دوغ را با نعناع داغ تزیین و سرو می کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 24 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.