طرز تهیه آش کشک رشته تهرانی خوشمزه و مرحله به مرحله
طرز تهیه آش کشک
آش کشک همان آش رشته است که با کشک پخته می شود و به جای ترشی به آن کشک می زنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش کشک در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود و لوبیا چیتی | ۱ پیمانه از هر کدام |
عدس | یک و نیم پیمانه |
پیاز متوسط | ۳ عدد |
رشته آشی | نصف بسته |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
آب قلم یا گوشت | ۴ یا ۵ لیوان |
سیر رنده شده | ۶ الی ۷ حبه |
سبزی آشی | ۴ الی ۵ پیمانه |
زردچوبه و نعناع | یک قاشق غذاخوری از هر کدام |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
کشک و پیاز داغ و نعناع داغ | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه آش کشک خوشمزه در اولین قدم حبوبات ذاشسته و یک شب قبل از پخت آش در آب بخیسانید.اگر چند بار در این مدت آب آن را عوض کنید باعث می شود که کاملا نفخ حبوبات از بین رود.
مرحله دوم
نخود و لوبیا را با هم پخته و سپس عدس را با آب پخته به آنها اضافه کرده ، سپس پیاز خرد شده یا رنده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا در روغن زیاد به خوبی سرخ شود.
مرحله سوم
حالا باید زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید و بعد از آن نعناع را به آن اضافه کرده و باز هم کمی تفت دهید و بعد از ان آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید و این سس را کنار بگذارید.
مرحله چهارم
حالا وقت آن است که آب قلم یا گوشت را اضافه کرده و بعد از نیم ساعت سبزی را اضافه کنید و صبر کنید تا سبزی بپزد.حالا باید سس را با کمی آش رقیق کنید و به آش اصلی اضافه کنید.
مرحله پنجم
در مرحله بعد باید رشته را اضافه کنید تا کامل بپزد و لعابدار شده ، در مرحله بعد سیر رنده شده را اضافه کنید و خالا وقت آن است که شعله را خاموش کنید.چرا که روی حرارت ماندن مزه سیر را عوض می کند.
مرحله ششم
بعد از آن که آش کمی از حرارت افتاد می توانید کشک را اضافه کرده و دقت کنید تا آش داغ است کشک را اضافه نکنید. حالا می توانید با پیاز داغ و غنچه گل محمدی آش خود را تزیین کنید.
- منبع : mahnaz_majidd