طرز تهیه آش کارده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش کارده
آش کارده یکی از آش های خوشمزه و محلی است که در بیشتر جاهای کشور پخته می شود ولی آش کارده اقلید فارس و بهبهان معروف است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش کارده در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد گندم | ۱ پیمانه |
ماست ترش | ۱ پیمانه |
برنج نیم دانه (یا جو پرک) | نصف پیمانه |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
شنبلیله خشک | ۲ پیمانه |
سبزی کارده خرد شده | نیم تا ۱ کیلوگرم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش کارده
مرحله اول
برای تهیه آش کارده اولین قدم این است که کارده خشک شده را بخیسانید.برای این منظور باید کارده خشک شده را به همراه مقداری آب در ظرفی ریخته و برای مدت ۲ الی ۳ ساعت بخیسانید.
مرحله دوم
بعد از گذشت این زمان باید کارده را از آب خارج کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و مقداری آرد گندم نیز به آن اضافه کنید و با گوشت کوب خوب بکوبید تا کاملا خرد شوند و آماده استفاده در آش شوند.
مرحله سوم
در این مرحله باید توجه داشته باشید که آنقدر کارده کوبیده می شود تا آرد گندم به خورد کارده رود.در انتها باید آبی را که کارده را در آن خیس کرده بودید را به ترکیب آرد و کارده اضافه کنید.
مرحله چهارم
قابلمه ای را که سه چهارم آن را با آب کارده پر کرده اید را روی اجاق قراردهید و زیر شعله را ملایم کنید و ماست ترش ار نیز به آن اضافه کنید و وقتی که به جوش آمد به هم می زنیم تا ته نگیرد.
مرحله پنجم
بعد از اینکه کارده کاملا پخت و قابلمه سه الی چهار ساعت روی شعله بود باید برنج را به سایر مواد اضافه کنید و به آش اجازه دهید تا به مدت یک ساعت با همان حرارت روی شعله بماند.
مرحله ششم
پیاز را خرد کرده در ماهی تابه ای سرخ کنید.سپس شنبلیله و زردچوبه و مقداری آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید.بعد از آن به آش اضافه کنید و اجاره دهید تا یک ربع ساعت روی حرارت بماند.بعد از آن آش شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.
- منبع : kazeroonlover