طرز تهیه آش کارده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش کارده

طرز تهیه آش کارده

آش کارده یکی از آش های خوشمزه و محلی است که در بیشتر جاهای کشور پخته می شود ولی آش کارده اقلید فارس و بهبهان معروف است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش کارده در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد گندم۱ پیمانه
ماست ترش۱ پیمانه
برنج نیم دانه (یا جو پرک)نصف پیمانه
پیاز۱ عدد بزرگ
شنبلیله خشک۲ پیمانه
سبزی کارده خرد شدهنیم تا ۱ کیلوگرم
روغنبه مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه آش کارده

مرحله اول

برای تهیه آش کارده اولین قدم این است که کارده خشک شده را بخیسانید.برای این منظور باید کارده خشک شده را به همراه مقداری آب در ظرفی ریخته و برای مدت ۲ الی ۳ ساعت بخیسانید.

مرحله دوم

بعد از گذشت این زمان باید کارده را از آب خارج کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و مقداری آرد گندم نیز به آن اضافه کنید و با گوشت کوب خوب بکوبید تا کاملا خرد شوند و آماده استفاده در آش شوند.

مرحله سوم

در این مرحله باید توجه داشته باشید که آنقدر کارده کوبیده می شود تا آرد گندم به خورد کارده رود.در انتها باید آبی را که کارده را در آن خیس کرده بودید را به ترکیب آرد و کارده اضافه کنید.

مرحله چهارم

قابلمه ای را که سه چهارم آن را با آب کارده پر کرده اید را روی اجاق قراردهید و زیر شعله را ملایم کنید و ماست ترش ار نیز به آن اضافه کنید و وقتی که به جوش آمد به هم می زنیم تا ته نگیرد.

مرحله پنجم

بعد از اینکه کارده کاملا پخت و قابلمه سه الی چهار ساعت روی شعله بود باید برنج را به سایر مواد اضافه کنید و به آش اجازه دهید تا به مدت یک ساعت با همان حرارت روی شعله بماند.

مرحله ششم

پیاز را خرد کرده در ماهی تابه ای سرخ کنید.سپس شنبلیله و زردچوبه و مقداری آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید.بعد از آن به آش اضافه کنید و اجاره دهید تا یک ربع ساعت روی حرارت بماند.بعد از آن آش شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 26 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.