طرز تهیه آش کدو حلوایی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش کدو حلوایی

طرز تهیه آش کدو حلوایی

آش کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین آش های محلی است که به دوستداران کدو حلوایی توصیه می کنیم آن را امتحان کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش کدو حلوایی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جو پوست کنده۱۰۰ گرم
لوبیا سفید۱۰۰ گرم
لپه باقلا۵۰ گرم
ماش۵۰ گرم
کدو حلوایی پوست گرفته شده۵۰۰ گرم
تره و گشنیز و جعفری۱۰۰ گرم از هر کدام
پیاز۳ عدد متوسط
برگه زردآلو۵۰ گرم
شوید خشک و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه آش کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه آش کدو حلوایی اولین قدم این است که چند ساعت قبل از پختن آش جو را بخیسانید تا هم زودتر پخته شود و هم نفخ حاصل از خوردن آن نیز از بین برود.سپس به مدت دو ساعت روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

مرحله دوم

لوبیا سفید را یک شب قبل از پختن آش بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ ناشی از خوردن لوبیا از بین برود و هم لوبیا سریع تر پخته شود.سپس به همراه آب در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا پخته شود.

مرحله سوم

لپه باقلا و ماش را نیز چند ساعت قبل از پخت آش بخیسانید ، سپس وقتی که جو و لوبیا کمی پختن باید لپه باقلا و ماش را نیز به قابلمه جو و لوبیا سفید اضافه کنید تا با هم بپزند.

مرحله چهارم

حدود بیست دقیقه صبر کنید و بعد از آن باید کدو حلوایی را پوست بگیرید و خرد کنید و سبزی را نیز شسته و خرد کنید و به سایر مواد آش اضافه کنید تا کم کم پخته شوند.

مرحله پنجم

نمک و فلفل آش را اضافه کنید و اندازه کنید و پیاز سرخ شده را نیز به آش خود اضافه کنید و زیر شعله اجاق را ملایم کنید تا آش شما کم کم پخته شود و به اصطلاح خوب جا بیفتد.

مرحله ششم

برگه های زردآلو را ۲۰ دقیقه خیس کرده و در آخرین قدم به آش اضافه کنید.سپس آش را از روی اجاق بردارید تا کمی خنک شود و با پیاز داغ و شوید تفت داده شده تزیین نمایید و نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 1 دی 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.